Álomfejtők legkedvesebb álmatlan álma mit jelenthet?
Még fiatal koromban tudtam irányítani az álmaimat. Teremtettem dolgokat, felfogtam, hogy álom és gondolkodni tudtam. Ez már régen volt.
Nem régiben volt egy álmom amiben volt egy jelenet. Elfogtak (vagy legalább is vittek valahova), a párom mellettem volt s mondtam neki hogy nem lesz probléma. Bal oldalt volt egy írás, amit elolvastam, majd félig meddig félve megkérdeztem őt is hogy el tudja-e olvasni, s ugyanazt olvasta fel amit én olvastam magamban. Ezek után csak annyit mondtam hogy:
Akkor baj van, mert ez nem álom.
Nem szoktam belemerülni az álmok jelentésébe de ez nagyon tetszett. Az olvasás azért volt érdekes számomra, mert annyira nehezen tudok bármilyen szöveget értelmezni álmomban, hogy (sokszor) felébredek. (Pár éve olvastam -ébren-, hogy nem lehet az álomban olvasni, más embernek sikerült-e vagy sem azt nem tudom.)
Ennek a jelenetnek az értelmezésében (ha van neki olyan) szeretnék segítséget kérni.
:)
Teremtettél dolgokat, felfogtad hogy álom=sikeres meditáció, vidámság
Elfognak=rossz körülmény ("de nem lesz probléma")
irás=jel
Baj van=rossz előérzet vagy csak rossz sejtés
Álomban lehetséges hogy nem tudunk olvasni, az is hogy nem tudunk egy képet megnézni. Én már olvastam szavakat, számokat az álmomban. Lehet ha nem tudsz olvasni azt jelenti akkor nem tudod megfogalmazni, nem teljesen tudod tudatositani az állapotot (igy könyebben elfelejted)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!