Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Vannak még itt nagy álomfejtők...

Vannak még itt nagy álomfejtők, akik mondanak erre valamit?

Figyelt kérdés

Szóval van egy visszatérő rémálmom, aminek az első fele nevetséges, a második fele pedig véres, bizarr, és valamiért számomra a kelleténél szomorúbb, és a kelleténél jobban megvisel.

Tehát:

Egy fehér-vörös színekben "pompázó" épülethez sétálunk a családommal, és akkor látjuk, hogy egy tűzlétrához hasonló lépcsősoron feljuthatunk az üzlet -mert ez egyfajta bolt, hasonlít a nálunk fellelhető CBA üzletekre- tetejére. A szüleim lent maradnak a lépcső aljánál, én felmegyek, és csak úgy végignézek a tömegen. Pólóban lévő férfiak, és haspólós, rövidnadrágos nők, látszólag ünnepelnek valamit, és tüntetnek is táblákkal, de egyszer sem láttam a feliratot. Pezsgő van mindenki kezében. Néhányan pohárból, van aki rögtön üvegből issza. Ekkor meglátok egy kb. 30-as éveiben lévő nőt, alacsony, hosszú, lófarokba kötött fekete haja van, és a többiektől eltérően egy farmert, és egy fehér inget visel, alatta egy blúzzal, ami sárga. Mereven néz, amíg vissza nem nézek rá, és látom, amint egy gyerek kezét fogja, kb. 4-5 éves lehet. Mögötte egy átjáró, ugyanolyan mint a lépcső, és nem szól semmit, csak elindul. Ad egy kék pulcsit, az elején egy halálfejjel, hogy vegyem fel. Megteszem, és elindulok utána az átjárón. Mikor a végére érünk, mintha egy más világba lennénk. Sötét hely, pár utcai lámpára hasonlító világítótesttel. Elkezdünk sétálni egy aszfaltos emelkedőn, aminek a végén egy lefelé vezető létre van, bal kezem felől egy alagút, ahova vasúti sínek futnak be. Lemegy a létrán, a fiát velem hagyja, majd ekkor szólal meg először: "vigyázz rá, hozd ide, de nagyon vigyázz. Nézz szét, itt minden sugárszennyezett, és veszélyes." Magamhoz szorítom a srácot, és lassan lemegyek vele a létrán. Mindketten a nőt nézzük, ő egy vasúti sínen áll. Ekkor az egyik régi vagon, olyan mintha egy átlagnál kisebb méretű szenes vagon lenne, mintha magától megmozdulna, és a nő felé halad gyorsan, és én csak annyit kiálltok, hogy: "NE!"... de az ismeretlen nő a két vagon közé szorul, és a vagon mintha egyszerűen kettészelné a testét... az alagút felé nézek, mintha tudnám, hogy arra kell mennem, de fogalmam sincs mi van ott, ezután pedig a halott nőt nézem, miközben a kisfiát ölelem, és sírni kezdek...

Na, és itt ébredek fel.

2015. aug. 23. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy pontos álomfejtéshez ismerni kell magát az álmodót is. Korod/nemed? Milyen mostanában az anyagi helyzeted? Párkapcsolatod? Egészségi állapotod?

Nekem úgy tűnik, hogy félsz valamitől. Nem tudom milyen téren. Valamitől, ami az elején tök jó dolognak tűnt, most azonban azt gondolod, talán mégsem volt ez olyan túl jó ötlet. Nem vágtad mostanában nagy fába a fejszéd? Nincs rajtad nyomás? Nem érzed úgy, hogy nem tudod, hogy fogsz egy ekkora felelősséggel megbirkózni?

Ilyesmikre gondolok így első olvasatra, de tényleg, így, hogy nem tudok rólad semmit, nehéz biztosat mondani.:)

2015. aug. 23. 15:17
 2/4 A kérdező kommentje:

18/F

Az egészségi állapotom? Normális, rendben vagyok.

Párkapcsolat? Valamivel több, mint 3 hónapja nincs senkim, akkor lett vége egy már eléggé jól menő dolognak.

Anyagi helyzet? Változó.

2015. aug. 23. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:
És mi van, ha a sétálunk azt jelenti, hogy a jövőben fog történni a dolog.
2015. aug. 26. 22:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Mire is gondolsz pontosan? :D

2015. aug. 26. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!