Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álomfejtők segítsége kéne?

Álomfejtők segítsége kéne?

Figyelt kérdés

Szóval mielőtt kaptam cicát, rengetegszer álmodtam kisebb háziállatokkal, főleg hörcsöggel. Többször előfordult, hogy az elpusztult hörcsögömet találtuk meg újra, ketreccel együtt. Néha életben maradt, annak ellenére hogy később is elfelejtettük megetetni, egyszer pedig elpusztult miután nem etettük. Olyat is álmodtam, hogy a hörcsögöm ketrecében hemzsegtek az apró háziállatok. Kígyókra, egerekre, hörcsögökre emlékszem, talán volt nyúl is.

3-4 napja elveszett a cicám, és most újra egy ilyen jellegűt álmodtam ma éjjel. Egy fehér csapzott szőrű, megviselt egér szerű hörcsögünk volt, előzményekre nem emlékszem, de örültünk neki hogy visszatért, szóval valószínűleg eltűnhetett, ez magyarázza a kinézetét. Én fészket csináltam kendőkből meg plédből neki, oda ahova a való életben a cicámnak csináltam, miután megműtötték. Anya a ketrecében is ugyanolyan kendőből készült ágyat csinált neki, betettük a hörcsögöt , és agyon-vissza szeretgettük.

A hörcsögre rákerestem:

- Önbizalomhiány; békétlen természet. Gyakran hiszed, hogy bántanak, pedig Te fogsz rosszul hozzá egy dologhoz.

Ez részben igaz, de én az álmokat egyben szeretném megfejteni. Főleg a mostanit. Előfordulhat, hogy ez egy jel, hogy a macskám vissza fog térni?

Előre is köszönöm annak, aki segít!

2015. szept. 16. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem azért álmodtad ezt, mert sokat gondoltál a macskádra a napokban, hogy eltűnt és nem tudod, mikor jön vissza. Ezt valószínűleg a tudatalattid váltotta ki és ezért álmodtál erről. Szóval várod vissza a cicádat és lehet legbelül azon kattog az agyad, hogy jön vissza, baja esett-e.....

De remélem , hogy hazamegy a cicád és nem lesz semmi baja :)

2015. szept. 17. 14:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. szept. 17. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!