Guminyuszmusz kérdése:
Ez mit jelent? Eléggé ilyesztő volt.
Figyelt kérdés
Este találtam egy nyakláncot. Egy fáraófej medál van rajta. Mikor elaludtam azt álmodtam, hogy nő elrabolják tőlem. Reggel a medál esküszöm nem volt Sehol.
EZ NEM VICC!!
2015. szept. 26. 13:01
11/16 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem álmodtam hogy találtam mert reggel anyam megis keérdezte ghogy hol van .
2015. szept. 26. 16:49
13/16 anonim válasza:
Emo lettél és ilyeneket álmodsz? Ezt is te írtad ki..
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
14/16 A kérdező kommentje:
Emo vagyok baj? Nem drogos
2015. szept. 27. 16:38
15/16 A kérdező kommentje:
Betörtek? Egy nyaklaáncért?
2015. szept. 27. 16:39
16/16 anonim válasza:
Én el hiszem mert sok olyan alak létezik itt akiknek az ilyen tárgyaktól különleges képességeik vannak lehetett az egy felbecsűlhetetlen értékű valami volt. Én el hiszem hogy úgy találtad aztat. Ezt viszont egy angyal is vissza vihette a gazdájának vagy a tulajdonos egy látnok lehet és lehet hogy képes volt betörni hozzád. Biztos valami fél isten vagy fáraó leszármazottja lehetett. Történt velem is ilyen egyszer, volt egy kristályom kettő kőböl lett össze öntve smaragd és ametiszt mindegy olyan mágikus dolog volt. Valami démon szerű szellemmel álmodtam és mikor reggel fel ébredtem a kő el tűnt a zsebemből ami be volt czipzározva. Lehetséges hogy az a kő ott maradt a szellem világban miközben egy démonnal harcoltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!