Volt vagy van jelentősége ennek az ilyesztő álomnak?
Figyelt kérdés
Egyszer,hónapokkal ezelőtt azt álmodtam hogy a barátom egy gyilkosnak a nyakláncát akarta nekem adni mindenképp. A gyilkost megölték,a nyaklánc ezért véres is volt. Azt nem lehetett tudni hogy ki ölte meg,de a barátomnak véres volt a kabátja amikor megfordult. És láttam hogy elvonszol valakit. Az álom rendkívül ilyesztő volt,féltem nagyon. Ez jelenthetett valamit? (A barátomról annyit kell tudni hogy egyszer szakított velem nagyon összetörte a szívem, és amikor ezt álmodtam már újra együtt voltunk de nem hittem el hogy nem hagy el,azóta szakított megint,ezért is jutott eszrmbe az álmom)2015. aug. 3. 19:01
1/4 anonim válasza:
Az álmoknak nincs semmi jelentőségük!
2/4 anonim válasza:
A zárójeles megjegyzésedbe leírtad már, hogy mit jelenthet.
Véres volt a nyaklánc, és a barátod is.
Elhagyott megint a barátod, és eszedbe jutott az álom.
Érted az összefüggést? :D
Ha minden igaz, akkor azért álmodtad ezt, mert nagyon összetörte a szíved, és ezért volt véres a nyaklánc, mert valaki megölte a tulajdonosát. A barátodnak véres volt a kabátja, és véres nyakláncot adott neked, és ez okból kifolyólag jelzi az álom, hogy neked törte össze a szíved a valóságban, de valójában téged ölt meg.
Lehet egy kicsit durván fogalmaztam, de ilyen könnyen még álmot nem fejtettem. :D
3/4 anonim válasza:
Nincs jelentősége. Az álmokban random összekeveredhetnek az emlékeid, a valóságos emberek, a tévében látott krimikkel stb. Nem kell ezzel foglalkozni.
4/4 anonim válasza:
Hú nagyon tetszik a második válaszoló gondolkodása, és én is úgy gondolom, hogy ez miatt álmodhattad ezt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!