Van jelentősége ennek az álomnak?
Figyelt kérdés
Egyik este 3x álmodtam ugyan azt egymás után, és mindig kicsit változott. Megyek haza és az egyik uton felkanyarodik egy autó a pasas kiszáll belőle és meg akar ölni. Az idő viharos. Aztán ugyan ugy megyek megint haza ugyan ott felkanyarodik a kocsi de a pasas most nem száll ki csak furán néz rám. Az idő már nem olyan rossz. Es megint megyek haza és megint ugyan ott jön fel az autó és a pasas most boldogan mosolyog és vidáman köszön nekem. Az idő most már szép és napos. Van ennek valami jelentősége?2015. jún. 18. 15:28
1/1 anonim válasza:
igen. Vigyázz az ismerkedéssel, az illető nem annak mutatja magát aki.
Én a helyedben bizony most kiiktatnám az összes ismerkedési lehetőséget.
Figyelmeztető álom, ezt igy hivják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!