Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mit jelent ez az...

Asdnoname kérdése:

Szerintetek mit jelent ez az álom? Eléggé felkavart most így reggel

Figyelt kérdés
Hamarosan születésnapom és van egy csaj akivel kavartam másfél hónapot és beleszerettem, most nincs köztünk semmi de nem vagyunk rosszba, az hogy miért nincs köztünk semmi az lényegtelen, nem én rontottam el semmit ez a lényeg, és elakarom hívni hamarosan a születésnapomra, és azt álmodtam, hogy elhívtam és elis jött, és egy ideig tök jó vot meg minden, utána pedig megláttam hogy hirtelen már egy sráccal megy kézen fogva, abba a pillanatba mindenki eltűnt körülöttem csak én meg ők ketten maradtak, utána elmentek ők is és én is tartottam hazafele, és megláttam őket egy random ablakba ahogy fekszenek egymáson, és én beakartam menni hogy leüssem a srácot, de már felkeltem, nem olyan nagy álom, de most így reggel felkavart eléggé, mit jelenthet ez? Jelentheti azt, hogy lehet nem kéne születésnapomra lehívni? vagy nem értem
2015. márc. 21. 13:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Talán azt jelenti, hogy még nem vagy túl a szakításon, és félsz, illetve dühöt vált ki belőled, hogy új kapcsolata van, vagy lesz a lánynak. Ha nem így van, akkor hívd meg nyugodtan, főleg ha könnyedén elviseled majd, ha esetleg egy új pasival állít be.
2015. márc. 21. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!