Nektek volt mar ilyen?
Figyelt kérdés
Volt ma egy romantikus àlmom egy pasival :D
Furcsa volt,mert jol ismertuk egymast,magas volt,pont amilyen az esetem,es tisztan kiveheto volt az arca,pedig elotte sosem talalkoztam vele,az biztos.
Szoval arra lennèk kivancsi,hogy van ilyen nektek,hogy egy szamotokra teljesen ismeretlen ember jelenik meg az almotokban,es tisztan emlekeztek az arcara?
2015. szept. 8. 19:15
1/5 anonim válasza:
Igen. A gyermekeimet is álomban láttam még mikor hírük hamvuk sem volt, sőt akkoriban azt mondták, hogy sosem lehet gyerekem. Aztán mégis lett, nem is egy:)
2/5 anonim válasza:
Basszus első, mintha az anyám lennél XD (ő is megálmodta az öcsém és az én arcom, amikor azt mondták neki, hogy nem lehet gyereke) Én speciel régebben megálmodtam egy mostani barátom arcát
3/5 anonim válasza:
2 Nem az anyád vagyok az bizti, mert a gyerekeim egyike sem Gyíkezik:DD Én nem csak a gyermekeimét, hanem több mindenkit:D
4/5 anonim válasza:
Volt ilyen, többször is, aztán később láttam őket a valóságban is.
5/5 anonim válasza:
Gyermekemet én is láttam születése előtt két évvel legelőször, de én nem álmomban, hanem mint valami szellemjelenséget úgy láttam, próbáltam is kideríteni ki lehetett a kislány.Később már várandósan álmomban láttam sokszor egy 5 év körüli kislányt, a legaprólékosabban megtudtam őt figyelni, emlékeztem rá.Végül évekkel később felismertem őt a lányomban.Egyértelműen ő volt az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!