Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez?

Szatyi94 kérdése:

Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
11 éves voltam amikor utoljára álmodtam! Azt álmodtam 3 éven keresztül hogy egy emberszerű, sánta, kampóskezü élőhalott a családomat, rokonokat és a barátaimat megölte, egyedül csak engem nem bántott. Amikor utoljára álmodtam vele 11 évesen rámnézett és azt mondta hogy még találkozunk! Most 21 évesen nem értem, higy azóta miért nem álmodok csak a fekete kép estétől-reggelig! Mit jelentett akkor az az álmom? Miért nem álmodok azóta? Illetve ki lehetett az a valaki és miért csak engem hagyott meg??
2015. aug. 29. 13:00
 1/6 anonim válasza:
Hát, ha az Elm utcában laksz, valószínűleg Freddie Krueger. Vagy a tesója.
2015. aug. 29. 13:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyugodjal meg almotsz te csak nem emlekszel ra. Az meg hogy egy alom tobszor megjelent az szokvanyos dolog. Nekemis volt hogy 1 honapig ugyanazt almodtam. Szoval nem jelent semmit:)
2015. aug. 29. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Szeretnél álmodni?
2015. aug. 29. 13:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Te most 22 vagy? (nevedből)
2015. aug. 29. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:
21 éves. (kérdésből)
2015. aug. 29. 15:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt, hogy tudom, mit tettél tavaly nyáron.
2015. aug. 29. 17:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!