Mi történik az agyamban?
Egész érdekes a dolog:
A fejemben egy világ van pontosabban egy világ ahol a téma csata és építkezés. (Nem vagyok kocka). Ez a dolog elég régóta megy. Szerintem 5 évesen kezdődött, de 6 évesen már 100%, hogy volt. (14f)
5 évesen kb. az volt, hogy volt a ,,főkarakter" az agyam szüleménye és ő csinált természet feletti dolgokat. Akkor még lovagok voltak...ma már ,,fejletteb technológia". Volt egy főellenség, Bánfi aki úgy nézett ki, mint a Csillagkapu Atlantiszban az egyik karakter. A karakterem 2 VALÓDI ÉVIG harcolt vele,( a játékban 10^54 év(?)) utána megszűnt, ,,legyőztem". Utána még erősebb karakterek jöttek, de őket 1 hét, max. 1 hónap alatt ,,legyőztem". A karakterem karaktereket gyűjt...
Az a tuti, hogy:
- Ez számomra egy nyugalmi ,,játék". Kívűlről az látszik, hogy néha szaladok, ugrok és az ágynak vetem magam!
- 10 éve MINDEN EGYES NAP EZT CSINÁLOM! Nyomon tudom követni az eseményeimet 10 ÉVE!
- Ez részben egy sci-fi akció ,,játék". Ha nézek egy filmet (Star wars, Csillagkapu, Harry Potter)
a fegyverek és részben a karakterek megjelennek a ,,játékban". Az Animék AKKORA motivációs hatással bírnak, hogy még az események és főkarakterem képe és képességei is megváltoztak.
Szerencsére eddig csak kettőt néztem (Naruto, DBZ).
- Mostanában ez kezd unalmassá válni, nincsenek érdekesebb események.
Nem drogozok, iszok, cigizek, gyógyszerezek!
Érdekelne mit írtok...
Előző vagyok! Sajna kevés anime motiváló, leírom azt a négyet ami igen: DragonBall, Hunter x Hunter, One Piece, naruto!
17/f
Hát ehhez képzelő erő kell.. :) kezdetnek mondjuk próbálj el a dragon ballból (a többit nem ismerem) jeleneteket eljátszani pl te vagy goku és dermesztő ellen küzdesz. Persze ne ugyanúgy mert az lehetetlen :D használd a fantáziád, képzeld oda azt a kamehamet amikor csinálod a megfelelő mozdulatsort stb stb :) aztán majd magadnak is tudsz kitalálni történeteket. De ne nagyon híreszteld h ezt csinálod mert ufónak fognak nézni :D vagy gyerekesnek :) de szerintem jó ha az embernek van fantáziája.. bár én és a kérdező szerintem extrém esetnek számítunk xD
21F
Szia!
Én is ugyanezt csinálom mint te kiskorom óta.Nekem is van egy saját karakterem,őt az évek folyamán folyamatosan felkészítették és végül sikerült megalkotni a számomra tökéletes női szereplőt. Különböző történetekbe rakom bele,saját vagy már meglévők történetbe.A meglévők általában filmek,mangák,animék,játékok vagy ezek keveréke.Összevissza kavarom a történeteket.Volt hogy a Hellsingbe beleraktam a karakterem és egyéb szereplőket,közben meg egy picit a kedvére formáltam a történetet,picit bővítették.Nekem ez a fejemben folyamatosan megy,szinte sosem áll meg.Nem is nagyon tudom kontrollálni.És a történeteknek sosincs vége :),GYIK történetemnek sincs vége.Minden áldott nap újat kezdek,és eljutok ameddig tudok.Ez nálam zene hatására valami eszméletlen,mint valami brutál jó amv :D
Próbáld meg leírni.Egész jó dolog lehet belőle.Az enyémből nagyon semmit nem lehet kihozni,elvégre minden áldott nap más a történet :D ,de így is nagyon jó.Előforul,hogy folytatja egy történetet,de az ritka.
Ha gondolod írhatsz, és beszélgethetünk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!