Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi történik az agyamban?

Mi történik az agyamban?

Figyelt kérdés

Egész érdekes a dolog:

A fejemben egy világ van pontosabban egy világ ahol a téma csata és építkezés. (Nem vagyok kocka). Ez a dolog elég régóta megy. Szerintem 5 évesen kezdődött, de 6 évesen már 100%, hogy volt. (14f)

5 évesen kb. az volt, hogy volt a ,,főkarakter" az agyam szüleménye és ő csinált természet feletti dolgokat. Akkor még lovagok voltak...ma már ,,fejletteb technológia". Volt egy főellenség, Bánfi aki úgy nézett ki, mint a Csillagkapu Atlantiszban az egyik karakter. A karakterem 2 VALÓDI ÉVIG harcolt vele,( a játékban 10^54 év(?)) utána megszűnt, ,,legyőztem". Utána még erősebb karakterek jöttek, de őket 1 hét, max. 1 hónap alatt ,,legyőztem". A karakterem karaktereket gyűjt...

Az a tuti, hogy:

- Ez számomra egy nyugalmi ,,játék". Kívűlről az látszik, hogy néha szaladok, ugrok és az ágynak vetem magam!

- 10 éve MINDEN EGYES NAP EZT CSINÁLOM! Nyomon tudom követni az eseményeimet 10 ÉVE!

- Ez részben egy sci-fi akció ,,játék". Ha nézek egy filmet (Star wars, Csillagkapu, Harry Potter)

a fegyverek és részben a karakterek megjelennek a ,,játékban". Az Animék AKKORA motivációs hatással bírnak, hogy még az események és főkarakterem képe és képességei is megváltoztak.

Szerencsére eddig csak kettőt néztem (Naruto, DBZ).

- Mostanában ez kezd unalmassá válni, nincsenek érdekesebb események.

Nem drogozok, iszok, cigizek, gyógyszerezek!

Érdekelne mit írtok...

2015. aug. 17. 21:45
1 2
 11/20 Fhonyx ***** válasza:
Nekem is kéne ilyen képesség pls aki tudja, hogy működik tanítsa már meg. Úgy irigyellek! :) Vagy valaki segítsen, hogy indítsam ki a városom. Én is imádom a Dragonballt meg a starwarst a naruto is tetszik de az annyira nem jo!
2016. márc. 9. 20:08
 12/20 Fhonyx ***** válasza:

Előző vagyok! Sajna kevés anime motiváló, leírom azt a négyet ami igen: DragonBall, Hunter x Hunter, One Piece, naruto!

17/f

2016. márc. 9. 20:10
 13/20 anonim ***** válasza:

Hát ehhez képzelő erő kell.. :) kezdetnek mondjuk próbálj el a dragon ballból (a többit nem ismerem) jeleneteket eljátszani pl te vagy goku és dermesztő ellen küzdesz. Persze ne ugyanúgy mert az lehetetlen :D használd a fantáziád, képzeld oda azt a kamehamet amikor csinálod a megfelelő mozdulatsort stb stb :) aztán majd magadnak is tudsz kitalálni történeteket. De ne nagyon híreszteld h ezt csinálod mert ufónak fognak nézni :D vagy gyerekesnek :) de szerintem jó ha az embernek van fantáziája.. bár én és a kérdező szerintem extrém esetnek számítunk xD

21F

2016. márc. 9. 20:57
 14/20 Fhonyx ***** válasza:
Köszi ment a zöld kezecske! :)
2016. márc. 9. 21:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen. 32 vagyok. 5-6 éves korom körül "kutyarobotok" voltak, később System néven futott a képzeletbeli segítőm. Sokszor gépként is viszonyultam magamhoz. Az oka valószínűleg a meg nem értettségem volt. A System elég sokáig, huszonéves koromig maradt, majd egy ponton szertefoszlott. Felnőttem és teljesen normális életet élek. Szóval szerintem ez az érzékeny, nagy képzelőerővel rendelkező, kreatív embereknél normális.
2017. febr. 26. 14:33
 16/20 anonim ***** válasza:
Kezdj el kutakodni spirituálitásban. Régi kung fu, régi tudások, egységtudás, stb. Ezek naaagyon megfogják dobni. Többé nem lesz unalmas.
2017. febr. 26. 16:31
 17/20 anonim válasza:
Keress fel egy szakembert!
2017. febr. 26. 17:21
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ugyanezt csinálom mint te kiskorom óta.Nekem is van egy saját karakterem,őt az évek folyamán folyamatosan felkészítették és végül sikerült megalkotni a számomra tökéletes női szereplőt. Különböző történetekbe rakom bele,saját vagy már meglévők történetbe.A meglévők általában filmek,mangák,animék,játékok vagy ezek keveréke.Összevissza kavarom a történeteket.Volt hogy a Hellsingbe beleraktam a karakterem és egyéb szereplőket,közben meg egy picit a kedvére formáltam a történetet,picit bővítették.Nekem ez a fejemben folyamatosan megy,szinte sosem áll meg.Nem is nagyon tudom kontrollálni.És a történeteknek sosincs vége :),GYIK történetemnek sincs vége.Minden áldott nap újat kezdek,és eljutok ameddig tudok.Ez nálam zene hatására valami eszméletlen,mint valami brutál jó amv :D

Próbáld meg leírni.Egész jó dolog lehet belőle.Az enyémből nagyon semmit nem lehet kihozni,elvégre minden áldott nap más a történet :D ,de így is nagyon jó.Előforul,hogy folytatja egy történetet,de az ritka.

Ha gondolod írhatsz, és beszélgethetünk ;)

2017. febr. 26. 20:49
 19/20 anonim ***** válasza:

*egyik

Bocsi a javító.

2017. febr. 26. 20:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok de én saját magamat képzelem oda tehát név kinézet meg minden :) Reméltem hogy van más is így mert a környezetembe mindenki furcsán néz rám mikor megemlítem hogy én szoktam néha így álmodozni. Szerintem semmi baj nincs ezzel csak persze ezt mértékkel kell űzni nehogy elszakadj a valóságtól :)
2017. febr. 27. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!