Mi történik az agyamban?
Egész érdekes a dolog:
A fejemben egy világ van pontosabban egy világ ahol a téma csata és építkezés. (Nem vagyok kocka). Ez a dolog elég régóta megy. Szerintem 5 évesen kezdődött, de 6 évesen már 100%, hogy volt. (14f)
5 évesen kb. az volt, hogy volt a ,,főkarakter" az agyam szüleménye és ő csinált természet feletti dolgokat. Akkor még lovagok voltak...ma már ,,fejletteb technológia". Volt egy főellenség, Bánfi aki úgy nézett ki, mint a Csillagkapu Atlantiszban az egyik karakter. A karakterem 2 VALÓDI ÉVIG harcolt vele,( a játékban 10^54 év(?)) utána megszűnt, ,,legyőztem". Utána még erősebb karakterek jöttek, de őket 1 hét, max. 1 hónap alatt ,,legyőztem". A karakterem karaktereket gyűjt...
Az a tuti, hogy:
- Ez számomra egy nyugalmi ,,játék". Kívűlről az látszik, hogy néha szaladok, ugrok és az ágynak vetem magam!
- 10 éve MINDEN EGYES NAP EZT CSINÁLOM! Nyomon tudom követni az eseményeimet 10 ÉVE!
- Ez részben egy sci-fi akció ,,játék". Ha nézek egy filmet (Star wars, Csillagkapu, Harry Potter)
a fegyverek és részben a karakterek megjelennek a ,,játékban". Az Animék AKKORA motivációs hatással bírnak, hogy még az események és főkarakterem képe és képességei is megváltoztak.
Szerencsére eddig csak kettőt néztem (Naruto, DBZ).
- Mostanában ez kezd unalmassá válni, nincsenek érdekesebb események.
Nem drogozok, iszok, cigizek, gyógyszerezek!
Érdekelne mit írtok...
Na, de 10 éven keresztűl?
A karakterem neve, viselkedése, technikái, képe azaz = Namikaze Minato (Naruto)
vannak barátaid? élsz szociális életet? lehet attól van ez. nyugi nem olyan rossz dolog ez, én is szeretek ilyesmiket játszani (21 vagyok XD) csak én nem minden nap csinálom hanem kb havonta 1-2 alkalom vagy még ennyi se, olyankor amikor naggggggyon unaktozom :) am a Star Wars, Csillagkapu, DBZ egy közös pont :D az viszont fáj h inkább a naruto fele húzol... :) én a legtöbbször valami speckó übersoldatnak képzelem magam akinek ki kell jutnia egy bázisról vagy ilyesmi. vagy kiborgnak :D a közelharcot részesítem előnyben de a lőfegyvereket sem vetem meg, legyen az távirányító, telefon, vállfa xD
ezzel a kis "hobbival" az a gond h csak single-ben működik igazán jól, ha multizni akarsz akk lehetnek eltérések, te vagy a társ nem ugyan oda képzeli az ellenséget, máshogy akarja kivitelezni a támadást stb... ezt ha egy kívülálló olvassa biztos hülyének néz :D de remélem te érted kérdező miről beszélek :)
Szerintem egy kisebb ideig próbáld meg lecsökkenteni a filmnézézést, néz kevesebb sorozatott játsz kebesebb játékkal és találkozz többet a barátaidal. Szerintem ez segiteni fog :) ;)
Nekem akkor vannak ilyen furcs állmaim ha túl sok filmet nézek. Ilyenkor egy kicsit kimozdulok és jobb lesz !
Csomó barátom van.
Régebben nem néztem se tévét se mobilt és mégis volt. Néha van úgy, hogy a kosármeccemen épp zsákolnék, és akkor elgondolgozok ezen (de ez nem oszt nem szoroz) viszont a tanulásban rendkívül hátráltat, de szerencsére jeles vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!