Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mi akart lenni? O. o

Ez mi akart lenni? O. o

Figyelt kérdés
A szobámból(emeleten) lementem a konyhába kakaóért. Jövök vissza a szobámba, fekszek le az ágyamra, a kakaót pedig letettem az ágyam melletti kis szekrényre. Lefeküdtem az ágyamra, és vettem volna kezembe a telefont, de hirtelen nem tudom mi volt. Mintha álmodtam volna valamit. Konkrétan azt, hogy: Egy fiú egy sarokban síró lányhoz oda megy, leül mellé, át karolja, magához húzza és azt suttogja neki, hogy "Tőlem nem kell félned". És fogalmam sincs mi volt ez.Valakinek valami ötlete?
2015. aug. 4. 21:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Csak* :D Fiú vagyok :D Azt elfelejtettem oda írni :D
2015. aug. 4. 22:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Mármint csaj* írni sem tudok ... :3
2015. aug. 4. 23:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Bealudtál 1 percre.

De ha kakaót akartál inni, akkor miért a telefont vetted a kezedbe. Ha már kezedbe volt miért nem vetted fel videóra?

2015. aug. 4. 23:59
 14/15 anonim ***** válasza:

"Hát az utóbbi 3 hónap... :/ és még most sem vagyok túl.. m1."

Sok a stressz meg hallucinálsz is, d a legfontosabb, hogy ne nézz többet M1-t. Rossz hatással van az egészségedre. Juj, de vicces vagyok! :DDD

2015. aug. 5. 06:53
 15/15 anonim válasza:

Lehet h fáradt voltál,és mikor ledőltél, úgy kezdtél volna álomba zuhanni,h a tested még éber állapotban volt.

Ébren lét és álom között van egy vékony határ,mikor igazán egyikben sem vagy,ez olyan köztes állapot.

Az okosok,es szakforrasok azt mondják,erre h ez a legjobb meditatív állapot,ekkor erősödnek fel az alfa hullámok is.ilyenkor vagy a legfogekonyabb. Mint ahogy a korábbi hozzászólók is írták,ez lehet egy egyféle vízió,egy belső üzenetről..

De az se kizárt, h. tényleg voltál annyira fáradt,h hirtelen álomba zuhantal,vagy ami rosszabb, a sok stressz,kimerültség mitt pszichésen sem vagy rendben. Szakits időt arra h megfelelően kipihend magad..haa rosszabbodik, emlékezet kiesés,percek órák esnek ki,másik helyen ébredsz,mint ahol korábban még ébren voltál...nem nem az ufók vittek el,ne örülj 😁 ez egy pszichés betegség,amit a sok stressz tulhajszolt kimerült élet okoz. Jobb megelőzni.. Remélem tudtam segíteni 😉

2015. aug. 5. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!