Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mi akart lenni? O. o

Ez mi akart lenni? O. o

Figyelt kérdés
A szobámból(emeleten) lementem a konyhába kakaóért. Jövök vissza a szobámba, fekszek le az ágyamra, a kakaót pedig letettem az ágyam melletti kis szekrényre. Lefeküdtem az ágyamra, és vettem volna kezembe a telefont, de hirtelen nem tudom mi volt. Mintha álmodtam volna valamit. Konkrétan azt, hogy: Egy fiú egy sarokban síró lányhoz oda megy, leül mellé, át karolja, magához húzza és azt suttogja neki, hogy "Tőlem nem kell félned". És fogalmam sincs mi volt ez.Valakinek valami ötlete?
2015. aug. 4. 21:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Álmodtad, nem? Fáradt voltál...

Gondolom nem a saját szemeddel láttad.

2015. aug. 4. 22:02
 2/15 anonim ***** válasza:
hallucináció?
2015. aug. 4. 22:03
 3/15 anonim válasza:
Igen épp ezt akarnánk megtudni hogy miért láthatta azt.. aludni meg nem aludhatott mert csak befeküdt és szinte azonnal írt nekem facen hogy mi történt, hallucinálni meg mitől? mármint na érted..
2015. aug. 4. 22:05
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem.... alig 1 perc volt az, hogy ezt láttam. És nem vagyok álmos kicsit sem.
 5/15 anonim válasza:

Szerintem már nagyon fáradt lehettél, és már félig szinte aludtál.

Amúgy meg vágyálom. Szerintem.

6/15 A kérdező kommentje:
Mondom nem vagyok álmos, de oké. És miért lenne álom? Előbb írtam, hogy 1 percig sem tartott, meg eléggé hiperaktív vagyok most.
2015. aug. 4. 22:11
 7/15 anonim válasza:
Hát akkor csak szimplán eszedbe jutott. Bár lehet, hogy itt nem annak kéne lennie a kérdésnek, hogy hogyan hanem, hogy miért. :)
2015. aug. 4. 22:13
 8/15 anonim ***** válasza:
a belső éned akart üzenni, mert valami belül elszomorit téged, és így akart megvígasztalni
2015. aug. 4. 22:14
 9/15 A kérdező kommentje:
Hát az utóbbi 3 hónap... :/ és még most sem vagyok túl.. m1. :/ De ezzel miért vígasztalna engem?
2015. aug. 4. 22:17
 10/15 anonim válasza:
Azért, mert azt üzeni, hogy lesz másik pasi, aki majd elfelejteti veled az előzőt. :)
2015. aug. 4. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!