Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álomsoroza...

Mit jelenthet ez az álomsorozat? Aggódok egy kicsit.

Figyelt kérdés

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni

Már 3. napja folyamatosan álmodok, ami furcsa mert ezelött 1-2 hetente fordult elő, hogy álmodtam valamiket. Kicsit megrémisztenek ezek az álmok. Pedig nem nézek ilyen témájú filmeket se soha.

Nos, az elsö álmom:

Én kint vagyok az udvarunkon, este 11 volt (megnéztem álmomban) és egyszer csak. hallom hogy valaki beakar jönni a kert ajtón. Azt hittem a szomszéd, mert csinált már ilyet. De nem, hanem egy nagyon ijesztő arcú lény. Nagy feje volt. És volt nála egy nagy kés. Én berohantam a házba, bezárva magam mögött az ajtót. Beszaladtam a nappaliba és jött utánam. Azt mondta hogy "csak az egyik lábad kell". És beleszúrta a kést a combomba. Menekültem előle, közben felakartam hívni valamelyik családtagomat, de nem sikerült. Mikor azt mondta amit, arra gondoltam,hogy milyen jó lenne ha most ez csak egy álom lenne, mert annyira valóságos volt. Aztán valahogy kijutottam az utcára és elfutottam..(egyébként nem szoktam ilyen későig egyedül maradni soha) Másnap meg egész nap szúrt a lábam, ahol belém döfte a oder.

második:

Ismét a házban vagyok, valakivel. Azt hiszem barátnőmmel, de nem vagyok biztos benne. Menekülünk ismét, de. úgy hogy menekülés közben hol a házban, hol utcán vagyunk. Az utcák meg olyan kinézetűek, mintha Olaszországban lennénk. Sikátorok/aluljárók, házak között rohanunk. Aztán végül a házban kötök ki, egyedül. És különbözö szétmumifikálódott múmiák és csontvázak voltak. De csak 4. Egy a konyhában, egy a padlason. Ezek múmiák voltak. 2 csontváz akiken fekete hosszú nagy kabát volt azok meg az én szobámba. Megöltem mindet, aztán apukám hazajött. Mondtam neki, hogy mi történt, erre ő tök természetesen szedi össze öket, és dobja ki a kerti kukába.

És a harmadik:

Ez az álom elég zavaros volt. Több minden is történt, összefüggés nélkül. Itt azt álmodtam, hogy abortuszom volt, és a nővér az abortusz elött belespriccel valamit a számba, és olyan volt mintha attól haltam volna meg. És ezt 5-6× újra átélem. (nem azért, mert újra élesztettek vagy. ilyesmi, csak mintha ezt a képkockát mindig visszajátszották volna) szóval meghaltam.

Aztán egy másik álomrészletben meg gyerekeket fogadtam örökbe. 2 már megvolt, és egy harmadikat hozott a férjem kocsival (akit azelott soha nem láttam, az arca talán a Bradley Cooperéhez hasonlított a legjobban) de a 2 gyerek nem örült az új gyereknek. (1 kislány 6 év körüli, egy fiú 8 év körüli, és az új lány is olyan 7-8 év körüli lehetett)

A harmadik álomrészletben pedig a hiradot néztem a tesommal, de teljesen más volt. Na mindegy, és egyszer csak elmegy a kép. Meguntuk és ott hagytuk. Elkezdtem telefonozni, majd megakartam nézni egy. videot úgyhogy rakotottem a tv-re hogy nagyobb kép legyen. Olyan volt mintha elobe ment volna. Egy. letamasztott telefon vett fel egy osztályt, aminek nyitva volt az ajtaja és belehetett látni. Egy fiút láttam, akit. ismerek. Csuszkalt a telefon közben,meg eldolt szóval elég amator munka volt (:D). Majd egyszer csak ott találom magam, úgyhogy bementem az osztályba izogatottan, mert még azzal a fiúval nem is találkoztunk. Elkezdtem beszélgetni vele. Mondta hogy hianyzok neki, és egy idö után olyan érzésem volt mintha tudnám, hogy álmodok, de mégis bent vagyok az álomképben. Mintha tudatosan cselekedtem volna álmomban ez után az érzés után. Na mindegy, furcsa volt.

Egyébként ha jelent valamit, álmodtam már azt, nem olyan régen, hogy ettől a fiutol lett 2 ikrem. Egy fiú és egy lány.

Szerintetek lehet valami jelentése ennek az egésznek, vagy semmi jelentosege nincs, csak hülye álomsorozatok?:D

Bocsi, hogy ilyen hosszú lett.

14/L

2015. aug. 4. 12:02
 1/4 A kérdező kommentje:
belém döfte a kést*
2015. aug. 4. 12:06
 2/4 anonim válasza:
Nem ért téged valami tragédia? Én akkor szoktam ilyesmiket álmodni mikor valami nagy baj történik(pl.mikor a papám meghalt) Különben eléggé furcsa nekem hogy te álmodban meghaltál, mert ha én ilyesmiket álmodok pont akkor felébresztenek vagy felébredek mielőtt megölnének. Lehet hogy rettegsz valamitől, és ez álmodba ,,jelenik meg".
2015. aug. 5. 10:35
 3/4 anonim válasza:

Ez túl zavaros,de mégis tul részletes.

Mint aki korabban írta,en,is azona véleményen vagyok,h álmodba nem,halhatsz meg.aki meg meghalt valszeg nem te voltál.legalábbis nem a mostani te.

Lekellene,irnod egy papírra,es külön taglalva kielemezni ezeket.

Itt,egy kis segítség.

[link]

2015. aug. 5. 15:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Pedig tényleg meghaltam. Voltak rám kapcsolva gépek, és mikor megkaptam azt amit a nővér beöntött a számba, akkor mutatta hogy nincs már életjelem. És utána kezdődött ez megint előröl.

Egyébként nem ért semmi olyan dolog aminek olyan súlya vagy jelentosege lenne mint mondjuk egy családtag elvesztése, baleset vagy hasonlók.

Ma is álmodtam:D lekellene szoknom erröl valahogy..

Köszönöm a linket #2 válaszoló:) Nagy segítség volt!

2015. aug. 5. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!