Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álomsorozat? Veletek is volt...

Álomsorozat? Veletek is volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta álmodom minidig egy városban. Nagyobb időközökkel persze.

Egy alkalommal pedig csak sétálgattam álmomban és visszaemlékeztem az összes előtte lévőre, hogy itt-ott mit csináltam.

2014. júl. 24. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Tudom,nekem is van 4 v 5 álombéli sorozatom,évek óta folytatódnak,és álmomban emlékszem mindegyiknek az előző részeire. Ébren csak alig-alig.
2014. júl. 24. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen és nagyon furcsa :D sőt álmomba azt szoktam gondolni h ezt már álmodtam egyszer xD
2014. júl. 26. 04:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen,és álmomban emlékszem,hogy azon a terepen mit hol találok,ki kicsoda,hol hagytuk abba a beszélgetést a múltkor,stb. Érdekes. Kb 4 történet,vagy mi van nekem így folytatásban. De teljesen random,hogy mikor melyiket folytatom.
2014. júl. 26. 09:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Ébren is szoktak veled "fura" dolgok történni? Kedves kérdező? Amúgy mind 3 válaszolód én vagyok eddig. Velem ébren is történnek dolgok.
2014. júl. 26. 09:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Helyesbítek,a 4ből 3 vagyok én. Első,harmadik,negyedik.
2014. júl. 26. 09:37
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy említésre méltó, de sokszor van déjà vu –m. (mióta felnőttem egyre több)

Régebben meg tudtam, hogy aznap amikor felkeltem fogok-e felelni pl. földrajzból (csak akkor már mindegy volt a tanulás szempontjából). :) Mostanában már nem igazán vannak ilyen megérzéseim. (már nem járok suliba, és fősulin meg ilyen szituáció nem volt)

2007-ben a 7-es szám „üldözött” mindenfelé. Mindenhol azt láttam, lehet, hogy ebben az évben lottóznom kellett volna :)

Most hirtelen csak ennyire emlékszem, ami „fura” lett volna.

Nálad mik voltak a "fura" dolgok? (ha nem vagyok indiszkrét)

2014. júl. 26. 21:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!