Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom?

Mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés

A szerelmemmel álmodtam. Akivel elég bonyolult a kapcsolatom . Vagy már nincs is.

Az elejére már nem emlékszem. Csak annyira egy buszon ültünk. Ez a fiú először közel ült hozzám,de aztán fogta magát és előre ült. Felháborodtam,előre ültem én is. De rám se bagózott. Úgy csinált mintha ott se lennék,de mikor háthanéztem láttam néz. Utána egy iskolában voltunk egy teremben ahol számítógépek vannak. Ő előttem ült. Felment skype-ra és elkezdett írni. Mikor végzett kiment de a gépet úgy hagyta. Láttam mit írt. És hát nekem írta. Direkt hagyta út. Nagy hosszú levél volt. Több oldalas. De a lényeg az volt engem hibáztat ,nem hiszek neki és ebből elege van. Még képeket is rakott ki,hogy igenis dolgozni volt. Nagyon dühös lettem de tényleg. Idegileg kiakadtam . Nem tudtam mihez kezdjek. Ráadásul én voltam az ügyeletes és vigyáznom kellet a rendre. De senki nem hallgatott rám. Sőt. Kiabáltak és piszkáltak. Senki nem segített nekem. Kiakadtam. Elkezdtem őrült módjára kiabálni,szitkozóni,neki mentem az embereknek,leköpdöstem őket. Székeket vágtam hozzájuk és a falhoz is tiszta erőből. De ekkor ő már ott volt. Ott ült és nézte mit csinálok. Végül leültem egy székre vagy asztalra, és bönbőltem mint még soha. Éreztem, ahogy a szívem ketté szakad. Ekkor odajött hozzám. Semmit nem szólt,csak átölelt...én pedig tovább zokogtam és úgy szorítottam ahogy csak bírtam.

2015. júl. 26. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy igazi hisztérika vagy aki törődésre, szeretetre vagyik.
2015. júl. 26. 21:11
 2/4 anonim válasza:
Wow tombolnak a hormonok ezerrel
2015. júl. 26. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Kapcsolódó kérdések

Mit jelent az álmom? (többi lent)

Ezek az álmok mit jelenthetnek? (lent több)

Nagyon különös álmom volt, mit jelenthet?

Miért tér vissza az álmom, miért nem tudom elfelejteni?

A letört foggal való álmodás mit jelent? Visszatérő álmom hogy fogakkal álmodok és nagyon aggaszt, olvastam hogy ha kiesik álmunkba az halál esetet is jelenthet.

Mit jelent ez a visszatérő álmom?

2015. júl. 26. 22:24
 4/4 anonim válasza:
tl;dr
2015. júl. 26. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!