Azert van ez, mert az agyam feldolgozza a kozos emlekeinket?
Vagy fel eve remalmodok es teljesen kikeszit.Felek elaludni,nem is akarok mar delutan pihenot tartani se,mert felek hogy remalmodok majd.
Egy fiu szerepel mindig az almaimban es tok mindegy mi az alap tortenet, o kap foszerepet.Szerelmes voltam bele,de tulleptem.Tulleptem,hangsullyozom. Mindig sirok almomban,es nagyon rossz erzesem van.Elmondom az egyik regebbi almomat:
A fiu ment az utcan,en tavolrol lattam.Nagyon nyomaszto borus,esos ido volt.Valtas.A fiu egy jelmezben szalad elolem.Valtas.A fiuval reszegen eskuvoi ruhaproban vagyunk.Valtas.A fiu kikapart szemekkel all az agyam mellett,gonoszan mondd valamit es vert sir.
Tudom, biztos feldolgozza az agyam meg minden.Amugy szoktam stresszelni meg depresszios vagyok, de nem hat a nyugtato tea,se a meditacio..Mar egy eve nem beszeltem vele.Perszr szoktam latni,de nem nagyon erdekel.
Mit tudok ellene tenni?KIKESZIT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!