Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azert van ez, mert az agyam...

Azert van ez, mert az agyam feldolgozza a kozos emlekeinket?

Figyelt kérdés

Vagy fel eve remalmodok es teljesen kikeszit.Felek elaludni,nem is akarok mar delutan pihenot tartani se,mert felek hogy remalmodok majd.

Egy fiu szerepel mindig az almaimban es tok mindegy mi az alap tortenet, o kap foszerepet.Szerelmes voltam bele,de tulleptem.Tulleptem,hangsullyozom. Mindig sirok almomban,es nagyon rossz erzesem van.Elmondom az egyik regebbi almomat:

A fiu ment az utcan,en tavolrol lattam.Nagyon nyomaszto borus,esos ido volt.Valtas.A fiu egy jelmezben szalad elolem.Valtas.A fiuval reszegen eskuvoi ruhaproban vagyunk.Valtas.A fiu kikapart szemekkel all az agyam mellett,gonoszan mondd valamit es vert sir.

Tudom, biztos feldolgozza az agyam meg minden.Amugy szoktam stresszelni meg depresszios vagyok, de nem hat a nyugtato tea,se a meditacio..Mar egy eve nem beszeltem vele.Perszr szoktam latni,de nem nagyon erdekel.

Mit tudok ellene tenni?KIKESZIT!

2015. júl. 1. 00:37
 1/1 Rebe17 válasza:
Valószínű a sok stressztől és a depitől. Próbálj meg felkeresni egy pszichológust, ő majd biztosan fog segíteni. Az álomról meg úgy gondolom, hogy lehet, hogy túlléptél de közben még ott vannak az emlékeid róla pontosan. Szóval, szerintem próbálj meg kicsit pozitívan állni a dolgokhoz, nyitni egy kicsit a világ felé, új dolgokat kipróbálni, új kapcsolatokat létesíteni. Lesznek néhol végzetes hibák amik nem úgy sülnek el, ahogy szeretnénk ( Ez az élet rendje, nem lehet minden tökéletes, nem de bár?!) De lesznek amikhez úgy állsz hozzá, hogy hűű ez tök jó volt máskor is kipróbálom. Más egyéb: Amit korábban említettem új kapcsolatok a barátok jönnek mennek valaki marad de ne félj más felé nyitni nem esz meg. Keres egy bohém őrült bolondos vicces barátot aki mindig képes a jó útra terelni és nem hagyj a depiben és hidd el elmúlik a rossz álom is és az egyéb problémák. Azok is jönnek mennek. Sok szerencsét az "Élethez". Carpe Diem! ;)
2015. júl. 1. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!