Apa anyukája meghalt és én aggodom apukámért menyi idő lesz mig feldolgozza?
nekemm is nagyon nehéz ezt elfogadni ,de apukáémnak még inkább szerintettek menyi idő lesz mig feldolgozza és mennyi idő mulkva megy ujra dolgozni moziba járni ilyesmi?
ráadásul amilyen körülményekkközuöt halt meg a korházban honapok ota ott van és fogta a kezét és szépen lassan.............
Én pár nap múlva mentem dolgozni. A munka jó gondolat terelő... ráadásul közhely, de az élet tényleg nem áll meg.
A nehezén pár hét alatt túl voltam. A képek néha még ma is felvillannak. Pedig már eltelt másfél év...
Munka terén: ha a munkaadó toleráns, akkor egy-két hét normálisnak mondható, h ha otthon maradna az apuka. Ha nem toleráns, akkor szinte azonnal kellene mennie. És ezt neki felkell tudni mérnie.
Egyéb területen a normális gyász időszak, ami még annak mondható az kb. fél max. egy év, egyén függő is. Viszont, ha egy évnél tovább tartana, akkor szakember segítsége elkelhet. De nem hiszem, hogy elfog addig, légy türelemmel apukád felé. A szeretet és türelem sok mindent gyorsabban meggyógyít.
Koszi minden választ ,de szerintem nem pár nap lesz sokal tobb
Amugy él még az apukája csak máj beteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!