Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Àlmodtál már atombomba...

Àlmodtál már atombomba támadásròl?

Figyelt kérdés

Ma szörnyü àlmom volt..

Atom bomba tàmadàs volt de több..az àlmom zavaros.

Félig a régi korban jàtszodott,félig a jelenben.

Az utolsò bomba közel volt és menekülni akartam elkezdett esni a hò nyàron ( az àlmomban ez azt jelentette,hogy túl élhetjük) de ha elàll végünk) elakartunk menekülni Kinàba( ekkor màr làttam kinaiakat us..) de közben ittlaktam ahol most..volt benne temetö is..végül felkeltem de úgy fàj a mellkasom..ti àlmodtatok ilyesmiröl màr? Ràadàsul elözö àlmom meg a halott apumròl szólt..

2015. jún. 26. 06:01
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Köszönd Teller Edének (is).
2015. jún. 26. 07:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Párszor álmodtam már világháborúról,olyan támadásról ami kipusztított mindent,stb. Ezek után az álmok után mindig nagy változás történt az életemben.
2015. jún. 26. 08:15
 3/10 anonim válasza:
Egyszer a haverom álmodott ilyenről, mesélte, hogy már majdnem leértek a 3-as metró mozgólépcsőjén, amikor a felszínen robbant az istencsapása... Én egy időben mindig arról álmodtam, hogy bazi nagy repülők zuhannak le a a szemem láttára, az sem egy szívderítő dolog.
2015. jún. 26. 09:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem álmodtam soha ilyet, meg más katasztrófákról sem.
2015. jún. 26. 09:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonló álmom :/ Nagyon ijesztő volt. Kis kihagyásokkal bombáztak repülőgépek segítségével, én meg egy romos házban bujkálva próbáltam tefonon elérni az egyik legjobb barátnőmet.
2015. jún. 26. 10:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Többször is. Volt, hogy a föld alatt voltam egy óvóhelyen miközben robbant, máskor meg a felszínen próbáltam elfutni előle.
2015. jún. 26. 10:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem is volt. Én is földalatti menekülőhelyeken voltam és kerestem a rokonaimat/barátaimat. Aztán filmszakadás s ott folytatódott, hogy valaki mondja, hogy felrobbant az atombomba és, hogy bejutottak a katonák a járatokban. Újabb filmszakadás. És akkor már a felszínen voltunk és mindenki térdelt, ekkor jöttem rá, hogy éppen tömeggyilkosság folyik itt, csak az a baj, hogy mi voltunk az áldozatok. Ekkor felkeltem ês rögrön futottam át anyukámhoz.

Ez már régen volt, de még mindig emlékszem. Szörnyű volt.

2015. jún. 26. 10:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem a múltkor volt hasonló álmom, de az álmomban szilveszter volt, amikor eljött a végítélet. Éppen ünnepelünk anyáméknál a barátnőm hullarészeg volt kidőlt a kanapén, miközben az unokaöcsém kenyérmorzsákkal hajigálta, de úgy voltam vele, hogy hagy gyakorolja a célba dobást, így nem is foglalkoztam vele. Aztán arra lettünk figyelmesek, hogy a szomszéd meztelenül kiabál, ami nem meglepő, hiszen állandóan ezt szokta csinálni, viszont miközben kinéztem az ablakon láttam, hogy tűzijáték van kint, így kimentünk megnézni. Akkor már az egész utca kint ünnepelt, így felébresztettem a sárkányt, aki voltaképpen a barátnőm, de alig tudod lábra állni, mert ugyebár szépen kiütötte magát, amikor kiértem vele hirtelen megremegett a föld, aztán egy hatalmas gombafelhőt látunk, ami szépen végigsöpört az utcán, így ott hagytam a barátnőmet, a családomat és mentettem magam, de nem volt hová menekülni, mert engem is elért a vég.
2015. jún. 26. 11:55
 9/10 Ozmium42 ***** válasza:
Egyszer azt álmodtam, hogy apám épített egy atombombát. Elhívott, hogy nézzem meg. Aztán elindította az időzítőt. Négy ajtó volt a szoba 4 falán, és abból 3 be volt falazva. Sikerült kimenekülnöm, és fedezékbe vonulnom. Az atombomba lerobbantotta a ház tetejét, és éreztem a forróságát, de nem ölt meg. Szlovák katonák késeltek meg az álom végén, akik a gombafelhő miatt jöttek oda.
2015. jún. 26. 11:58
 10/10 anonim válasza:
Én hatalmas repülőkkel álmodtam ami a közelünkbe zuhant le, sőt a házunkra amit túléltem. Volt már hogy bombákat dobáltak ránk.. de a vége mindíg az volt hogy próbáltunk menekülni de mintha lassított álom lett volna nem volt menekvés..
2015. jún. 27. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!