Vonza az UFÓ-kat a sugárzás? Mennyi az esélye?
Én meg 'valamelyik oldalon' azt olvastam, hogy óvszert húznak az egyszarvúak szarvára, amiket aztán küklopszokkal lövöldöztetnek ki a világűrbe, így hívják az ufókat. Na? 1:1, akkor most melyik az igaz?
Jó lenne, ha pontos forrást adnál az információdról, mert ez így légből kapott adatnak tűnik csak.
Egyébként csak logikusan gondolkodva: a központi csillagunk tekinthető egy gigantikus hidrogénbombának, amely idestova kb. 5 milliárd éve robban folyamatosan. Mérete, tömege sokezerszerese a Földünkének, energiakisugárzása pedig másodpercenként is sok nagyságrenddel nagyobb, mint amennyi nukleáris reakciót összesen okozott eddig az ember a bolygónkon. Szerinted lenne bármiféle jelentősége is akárcsak egy fényév távolságból szemlélve Naprendszerünket annak, hogy az amcsiknál egy sivatagban pufogtatnak-e atombombákat vagy sem? Márpedig nem tartom túl valószínűnek, hogy egy fényév távolságon belül, valahol az űr hideg, energiaszegény sötétjében fejlődött volna ki űrutazásra alkalmas járműveket is készíteni képes civilizáció.
Jelenteni akartalak, amiért ennyire szánalmas troll kérdést írsz ki, de szerencsére már valaki megtette.
0/10, próbálkozz tovább
. . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . . /. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..
Annyira vagytok ti szerintem egyetemisták mint ahogy én rigófejű menyétbéka.Ha pedig mégis egyetemisták vagytok,akkor sajnálom a magyar tanrendszert.Aztán lehet hogy pusztán troll vagy..én is írtam már troll kérdést.Nos ha viszont tényleg komolyan gondolod akkor sajnállak.Előzőekben már kifejtették hogy miért hülyeség a sztori,és miért súlytalan így forrás nélkül.De különben ezen jót nevetem:1986-ban Csernobilnál is láttak UFO-kat.Ez jó.Majd biztos a Szoviet Unióból kiszivárogtatnak egy ilyen eseményt.A szemtanúk nagy valószínűséggel diliházba lettek küldve.És mit is csináltak volna az UFO-k Csernobilnál?Egyáltalán mit érdekli őket egy atomrobbanás?Mintha mi odasereglenénk egy robbanáshoz.Érdekel minket?NEM.
Arról nem is beszélve, hogy fénysebességnél gyorsabban elvben sem jöhetnének ide - kb több száz év kellene, hogy a robbantgatásainkat meglássák, és még ugyanannyi vagy több, hogy egyáltalán észleljük a válaszukat. Nagyságrendekkel több valószínűleg, hogy ide is jöjjenek.
F-i-z-i-k-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!