Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek ez mit jelenthet?

Szerintetek ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Már kb. 3 hete egy fiúval álmodok,de az álom mindig más. Volt amikor órákig beszélgettünk, volt hogy bemutattam neki(?!), és volt, hogy csak ott volt miközben más dolgok történtek. Amúgy ezzel a fiúval még soha életemben nem beszélgettem. Ő nagyon menő a sulinkban (évfolyamtársak vagyunk), én pedig az a csendes meghúzódó típus. Segítsetek légyszi mert már nagyon idegesít ez az egész!

14/L

2015. jún. 17. 17:04
 1/5 anonim válasza:

Tetszik neked a fiú? Vagy esetleg utálod?

Tudom furcsa, de nekem az álmaimban általában a tudatalattim próbál üzeni, vagy olyan dolgokat jelenít meg amikre sokat gondolkodok és fontosak számomra.

Lehet hogy valamilyen érzést táplálsz a srác után de még magad sem tudod pontosan hogy milyet.

2015. jún. 17. 17:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát tisztában vagyok vele hogy nagyon jól néz ki, de még sosem beszéltem vele ezért nem tudom. Ha ismerném talán tetszene...nem tudom. Egyébként ezt egyik barátnőm is mondta. Utálni biztos nem utálom :)
2015. jún. 17. 20:21
 3/5 anonim válasza:
Az is elég ha már csak felfigyeltél rá.:))
2015. jún. 17. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Miért mutattàl be neki?csak nem stirülte a segged?

Vagy beszolt vmi perverz dolgot?

2015. jún. 17. 23:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Pontosan :D
2015. jún. 18. 14:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!