4 éve meghalt egy barátnőm azóta mindig vele álmodom. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
4 éve egy osztálytársam és egyben jó barátnőm meghalt rákban. Nagyon megsirattam sokáig voltam szomorú miatta és eletemben először talalkoztam a halállal és tapasztaltam meg sajat bőrömön hogy mennyire rossz érzés. Szerettem nagyon és sokkolta is de annyira nagy érzelmi kötődés viszont nem volt köztünk hogy még azóta is róla kelljen hogy álmodjak. Nem túlozva de hetente kétszer biztosan vele álmodok és visszatérően hogy még él és nem halt meg. Ezek az álmok általában elég frusztrálóak és sokszor ugy érzem mintha nem is aludtam volna hanem kilómetereket futottam volna. Mit tegyek? Almokat ugyebár nem lehet befolyásolni?2015. máj. 28. 12:55
1/9 anonim válasza:
Nem tudtad feldolgozni, nagyon szeretted őt. Majd talán elmúlik.
2/9 anonim válasza:
4 év már nagyon sok! Kérj segítséget szakembertől! (Pszichológustól, vagy pszichiátertől)
3/9 anonim válasza:
Szerintem is menj el gyászterapeutához (pszichiáterhez ne menj, mert csak gyógyszert adnak). Nincs ez még feldolgozva, egy szakember segíthet neked.
4/9 anonim válasza:
Van valaki olyan a családodból aki közvetlen elköltözés előtt áll?
5/9 anonim válasza:
Egyszerű a válasz, még nem engedted el, és szinte képtelen vagy rá, mivel még nem dolgoztad fel magát a halát, az elmúlást. Mondanám hogy nézz mélyen magadba, éld meg a vele eltöltött boldog perceket és egyszerűen búcsúzz el tőle, hagyd elmenni. Maradjanak meg a szép emlékek.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Lehet segítségért fogok folyamodni ha nem javul a helyzet.
2015. máj. 28. 23:57
7/9 A kérdező kommentje:
Én vagyok közvetlen elköltözés előtt..de az álmaim már regota vissztérően jelentkeznek
2015. máj. 28. 23:59
8/9 anonim válasza:
Rákban?? Szinte már több gyógyszer van rá mint náthára...
(UI: Náthára nem kell gyógyszer, főleg nem méreg mit orvostól veszel.)
9/9 A kérdező kommentje:
Nem értem ez most hogy kapcsolódik ide utolsó? Igen rákban sokan halnak meg rákban sajnos..
2015. máj. 29. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!