Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki képes segíteni rajtam? 18F

Valaki képes segíteni rajtam? 18F

Figyelt kérdés
Az életem nem egyszerű, egy váratlan utazáson egy esemény után megváltozott az életem! Regéket tudnék írni, röviden, 5 éves koromban rokonlátogatáson történt egy baleset ami nem is mondható balesetnek igazából csak egy apró dolog ami megváltoztatott mindent és úgy érzem hogy mások szemével is tudok látni! 10 éves koromig jövőt álmodtam meg és létező nem ismert halott embereket láttam és soha meg nem fejtett titkokat fejtettem meg a városomban és a közösségemben! 15 éves koromban felkeresett egy idegen dús gazdag nő h muszáj találkoznunk de meg akarják ölni ezért mennyek el mert sürgeti az idő! Nem hittem neki és elém állt és a szüleim előtt minden titkomat a kezdettől elmondott sőt az egész életem jelentős eseményeit mind mind felsorolta.. egy het alatt meg tanitott dolgokra és el tűnt az életemből!
2015. máj. 27. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Miben kell segíteni?
2015. máj. 27. 13:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen! Van segítség! Úgy hívják: Drog elvonó
2015. máj. 27. 14:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Ennyire unod magad suli után?
2015. máj. 27. 14:08
 4/9 anonim válasza:

Két kérdésem:

1, Mi volt az a "dolog" ami rokonlátogatáson történt? mert ha le írnád több mindenre választ adhat.

2, Miben kell segíteni? Felkutatni azt a nőt?

2015. máj. 27. 15:20
 5/9 anonim válasza:
kamu a sztori, ha igaz írj üzenetet
2015. máj. 27. 17:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az a nő egy olyan személyt keresett, akinek van némi spirituális képessége.

Valószínűleg a tudását akarta tovább adni.

Nem kell neked segítség, majd megoldódik.

2015. máj. 27. 17:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Szep mese.
2015. máj. 27. 19:45
 8/9 anonim válasza:
itt csak a piócás ember segíthet.
2015. máj. 27. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti hogy nagyon beverted a fejedet abban a balesetben. Segítség attól tartok nincs.
2015. máj. 28. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!