Van rajtam kívül más is, aki nem képes elfogadni a szüleit, és szó szerint utálja őket?
Legalábbis anyával vagyok így...
Egyfolytában bánt, és eddig mindig is bántott. Tesómékat soha...csak engem...
Legutóbb az volt, hogy elmondtam a félévi átlagomat, ami 4,7
Erre miután elkezdtünk főzni elrontottam valami apróságot erre ezt mondta: Ha ennyire okosnak hiszed magad, akkor miért nem tudod megcsinálni?!
Nem én hiszem magamról:( csak elmondtam a jegyeimet:(
És ez csak egy dolog...ő ahol tud belém köt és szó szerint csúfol:(
És csodálkozik ha nem szeretem:(
Nagymamámat, viszont anya ként szeretem...és ez kiakaszt, mert lassan ő már nem lesz...és ha meghal, akkor tudom, hogy el fogok menekülni...el fogok tűnni...akár hetekre...hónapokra...
Van így vele más is, hogy utálja a szülei valamelyikét?
hányéves vagy?><
amugy nemhiszem hogy nem szeretne.
ha nagyon elfajulna a dolog, akkor jobb lesz ha beszélsz vele.. de a szülők olyanok hogy ha nem velünk van bajuk akkoris minket b*szogatnak..
munkahelyi stressz, anyagi gondok stb ?!
Lassan 18 leszek
Jó, elfogadom hogy a meló meg minden, de akkor miért csak engem? És akkor is ha nem is dolgoztak? És akkor is ha éppen csak felkeltem?
Volt baratnomeknel volt ez, h az apja szarba se nezte.
De annak az volt az oka, h abban a hitben volt, h sajat gyerek, kozben meg mas csinalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!