Van még más is rajtam kívül, aki képes végigsírni a Titanic c. filmet Leonardo diCaprioval és Kate Winslettel a főszerepben?
én még egyszer sem sírtam rajta.
nekem túl giccses.
A végén :D
Van benne egy olyan rész,amelyik mások számára szerintem jelentéktelennek tűnik.Amikor süllyed a hajó és egy idős pár összebújva várja,hogy mi lesz. Azon mindig hangosan bőgök :D.
Én is csak az idős házaspáras résznél szoktam! :(
http://www.youtube.com/watch?v=saalGKY7ifU
3:43-nél őket mutatják! :(
Én is idős házaspár ,meg úgy néha közben ,amikor rájövök ,hogy ezek az emberek mind meg fognak halni.És annak ,aki azt mondja ,túl giccses:A szerelmi szál lehet ,hogy az ,bár azt se tartanám annyira annak ,de ízlés kérdése...Annyi minden más van abba a filmben ,ami nem giccses...Eleve az ,hogy süllyed a hajó és hogy ez milyen érzelmeket vált ki az emberből ,hogy előjön a túlélési ösztönük ,hogy vannak ,akik beletörődtek ,hogy meghalnak ,vannak ,akik meg akarnak valakit menteni és vannak ,akik bármi áron túl akarnak élni...Nem mondom ,hogy az idősházaspár meg az anya+a két gyereke résznél mindenki bőgjön ,de azt nem lehet mondani rá ,hogy giccses.Meg ugye ott van Rose vőlegénye;ő az emberi büszkeséget és féltékenységet testesíti meg ,és néha már olyan undorítóan ,hogy ha előtted állna szét tudnád verni a pofáját.
SZóval ja ,lehet ,hogy valakinek a szerelmi szál giccses (és igen ,talán az is ,de azért az alapja ,hogy Jack ;ahogy Rose mondta később ,minden módon megmentette ,és a film szerintem az ő kapcsolatukon keresztül mutatja be a kor társadalmi ellentéteit).De ez a film nem csak egy romantikus film ,szóval a közhiedelemmel ellentétben nem egy nagy giccs.
Én az egész film közben néhe néha csak elsírom magamat, de akkor bőgök a legjobban amikor a végén az idős Rose befejezi a mesélést és azt mondja, hogy soha egy léleknek nem beszélt Jack ról, és hogy még képe sincs róla, azt is mondja, hogy ,,egy nő szíve a titkok mély óceánja,,....
Na én itt sírok a legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!