Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Mentem az utcán, és egy középkorú férfi elkezdett követni, és kérdezgette, hogy segítsen-e? Elég elutasító voltam, nem tetszett a társasága. Aztán mondogatta, hogy milyen szép a hajam, segítsen-e? Mondtam, hogy NEM KELL! aztán mondta, hogy elkísérjen-e? Igazából én se tudom hova, de mondtam, hogy nem kell. Aztán bementem egy étterembe, ott megállt és kint várt. Bent voltak a barátnőim is, és nem mertünk kimenni, mert az az alak ott volt. Aztán a tömeggel kimentünk, és nem vett észre. Aztán újra ott voltunk az étterembe, de akkor már bejött, és szóltunk a tanároknak, és a tanárok előtt is zaklatott minket. Amikor kimentünk az étteremből, ő bent maradt, és az utolsó mondata az volt, hogy "ezt még megbánjátok".

Mit jelenthet ez??

2015. máj. 23. 15:36
 1/3 .MóKuS. válasza:
Szerintem ez egy egyszerű rémálom , persze sok mítosz van a rémálmokkal kapcsolatban de ezek közül egyik se igaz , szóval nem kell megijedned emiatt ! :)
2015. máj. 23. 15:39
 2/3 A kérdező kommentje:

Ja okés köszi :)

Csak elég ijesztő volt *0*

2015. máj. 23. 15:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit nem jelent. Kicsit olyan érzésem lett tőle, hogy nem hiszed el, hogy a barátaid, vagy a pedagógusok meg tudnának védeni téged, de lehet, hogy ez is csak belemagyarázás.
2015. máj. 23. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!