Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Az volt benne, hogy a volt általános sulimban voltam ott és ráadásul a matek tanárom is ott volt. Ő ott állt a kerítésnél és amikor odentem hozzá, akkor nagyon mérges volt rám valami miatt. Aztán hirtelen a semmiből előkerült egy diáksereg. Ezután az emeleten találtunk magunkat. Nagyon megijedtem és elkezdtem szaladni lefelé, de közben találkoztam egy francia autóversenyzővel, akiért visszaszaladam az emeletre. Aztán a diáksereg a matek tanárommal együtt elkezdtek szaladni felénk. Mi elől szaladtunk, hogy elne kapjanak minket. Amikor kiértünk a suli elé akkor elkapták a srácot én meg szaladtam tovább. Amikor megláttam, hogy nincs mellettem, akkor hátrafordultam és láttam, hogy elkapták. Ő meg segítséget kért tőlem. Ezután felébredtem.

Ezt többször álmodtam már,de nem tudom miért.

2015. máj. 22. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
És Te szeretnél e autóversenyző lenni? Nincs egyébként iskolaundorod?
2015. máj. 22. 19:49
 2/4 anonim válasza:
a doktor válaszol: egyszer megettél egy csigát, azóta mar a lekiismeretfurdalás, a tettedre rájött a tanárod, aki titokban francia, de nem mondja a szemedbe, hanem helyette az álmaidban próbál hatást gyakorolni rád, és csak arra vár, hogy magadtól ráébredj végre a hibádra, és bevalld ország világ előtt
2015. máj. 22. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Leálltál a cuccal, azért nincs több ilyen álmod.

De te mit tolsz , mert ez így látásra jobbnak tűnik mint az LSD.

2015. máj. 23. 05:17
 4/4 Tom Benko ***** válasza:
Ez az álom azt jelenti, hogy aludtál. Aki ennél többet gondol bele, az hülye.
2015. máj. 23. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!