Szerintetek mit jelent, hogy az anyám azt álmodta, hogy engem megerőszakolnak?
Figyelt kérdés
Teljesen komolyan kérdezem.Szerintem gusztustalan,hogy ilyet álmodott,hogy a lányát megerőszakolja valaki.de ennek van valami jelentése vajon ?2015. máj. 20. 20:47
1/7 anonim válasza:
Ha lány vagy akkor megnyugodhatsz.
Anyukád erőszakolták már meg?
Ki erőszakolt meg?
Apudnak mondtad?
3/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok igen.Nem tudok róla,hogy őt megerőszakolták volna,sosem mondott ilyet.
Azt nem mondta ki erőszakolt meg,csak azt mondta korán hajnalban,mikor kimentem mosdóba,ő meg dolgozni ment,hogy azt álmodta és elég rémültnek tűnt.Apának nem mondtam,mivel nem is itt él velünk.:D aztán meg mikor találkoztam vele,nem az fog egyből eszembe jutni,hogy ezt mondjam neki,hogy anyám mit álmodott.xD
2015. máj. 20. 21:11
4/7 A kérdező kommentje:
Félt engem?Talán ezt jelenti,nem tudom.de olyan furcsa nekem,hogy valaki ilyet álmodik...
2015. máj. 20. 21:12
7/7 anonim válasza:
Fél téged nagyon, biztosan sok híradót néz, vagy elolvassa a rossz híreket, hogy mik történnek egyes fiatalokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!