Halott rokonnal álmodta mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Már másodszor álmodtam a nagybátyámmal,aki már több mint 3 éve meghalt. Az első álmomban a kisfiammal liftel utaztunk az időben és nem tudtunk vissza jönni a jelenbe ekkor jött a nagybátyám és azt mondta 94 31. Nem tudom mit jelenthet ha egyátalán van jelentése. A második álmomban pedig rajtam kívül senki nem lepődött meg azon, hogy feltámadt a nagybátyám csak én.Megkérdeztem tőle van e menyország,ő azt válaszolta igen van nagyon szép hely ne félj minden jó lesz.Ezután pedig megint eltemették. Mi a véleményetek ezekről az álmokról?2014. dec. 16. 23:09
1/2 anonim válasza:
Azért álmodsz vele mert közel állt hozzád és ahogy ő
elment egy részed vele tűnt el,
Ha valakit elveszitesz azt sosem felejted mert van mikor az emléke
előjön a szivedben mindig ott lesz mert az emléke annak akit
elvesztettél mindig veled lesz.
IN MEMORY
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy válaszoltál valószínűleg igazad van. Csak a szám jelentésére vagyok kiváncsi.Furcsa, hogy ilyen tisztán emlékszem rá és a szavaira is.
2014. dec. 16. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!