Ti elhiszitek, hogy az álmok valóra válnak? Álmodtam, hogy egy ismeretlen fiú megcsókolt, élethűnek tünt minden. Mit jelenthet? 17L
Sose csókoloztam.
Azt álmodtam, hogy egyik este kint voltam, egy olyan utcában, ahol a gyermekkorom nagyrészét töltöttem. Eldugott utca, kocsik se nagyon járnak arra. Szóval, ott voltam egy ismeretlen fiúval és a kocsijával. A fiú magas, fekete hajú és jóképű volt. Barátként néztem rá. Egyszer csak adott egy puszit az arcomra.Nekem jól esett. El se vette a fejét és egy kis idő után kaptam még egyet. Aztán adott egy puszit a számra, majd csók lett belőle. Megcsókoltam én is, hevesebben kezdünk el csókolózni, majd az arcomat és ezután a nyakamat puszilgatta, én meg csak ott álltam és nagyokat szuszogtam. Majd beültünk a kocsiba.(Ez nem olyan fontos, de egy év múlva gyermekünk is lett). Ennyiből áll az álom.
Az az igaz, hogy nekem tetszik egy fiú, akivel eléggé jó baráti viszonyban vagyok, de ő szőke és csak egy kicsivel magasabb nálam.
Van még egy fiú, aki fekete hajú, magas, de nem szép, ő az, akit kerülök, mert folyton felkeres. Nem is ismerem.
Mit jelenthet ez az álom?
Szerintem ezt jelenti:
Tetszik neked az a szőke fiú, lehet nem olyan jóképű, mint az álmodban, de neked az. Barátként tekintesz rá, de a szíved legmélyebb zugában szerelmes vagy belé, nem is kicsit. Szeretnéd jobban megismerni, és nem csak barátként tekinteni rá. Lehet ez egy új és boldog időszak az életedben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!