Halott rokonnal álmodtam, furcsa volt, valami ötlet, hogy ez mi volt?
Kamu kérdés..
SOHA ismétlem SOHA nem beszélnek álmunkban a már halott hozzátartozók, vagy emberek, erre nincs igazából magyarázat, hogy miért van így.
Hát ez nagyon fura, szinte ugyanilyen forgatókönyvű álmom volt nagymamámmal a halála után. Nagy családi ebéd egy hosszú asztalnál, hirtelen megjelenik, senkinek nem fura csak nekem, még meg is örültem, hogy de jó, most végre megkérdezhetek egy bennfentest a másvilági dolgokról és rázúdítottam egy csomó kérdést, hogy pl. van-e reinkarnáció meg ilyenek, de csak nevetett és nem válaszolt, annyit mondott, hogy nagyon szeret minket és szeretné ha gyakran lenne így együtt a család, aztán elbúcsúzott és kiment a kapun (!)
A te álmodban a helyszín létező volt? Tényleg létezik az a kapu amin kiment? Hogy nézett ki?
Az enyém nem létező helyszínen történt és a kapu fehérre festett fából készült kis kerti kapu volt. Nem ismerek ilyet valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!