Hogyan lehet felidézni régen elfeledett álmokat?
Figyelt kérdés
Ma szellemekkel álmodtam. Reggel még emlékeztem rá valamennyire, de aztán teljesen kitörlődött. Most is csak egy kérdésről jutott eszembe....2015. máj. 22. 19:35
1/4 anonim válasza:
Amelyik álomra nem emlékszel az nem is volt olyan fontos. Amelyik hatással van rád arra meg előbb-utóbb emlékezni fogsz, mert a tudatalattidból jön és befolyásolja az életedet.
2/4 anonim válasza:
Hát az kizárt dolog! Mert én nem tudom.
3/4 bestest válasza:
Újra kell őket álmodni. Ennek az a módja, hogy 12 perccel korábban fekszel le, viszont később kelsz fel, pont 13 perccel később. De vigyázz, mert ha nem pont 12 illetve 13 perc lesz, akkor mindörökké törlődik az emlékezeted és amikor felkelsz, nem tudod majd, ki vagy. És akkor jöhetsz fel ide a Gyakori kérdésekre egy újabb kérdéssel: "Ki vagyok én?" címmel.
4/4 anonim válasza:
Amikor felébredsz, rögtön le kell írni, hogy mit álmodtál. Ennyi a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!