Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mi volt ez?

Szerintetek mi volt ez?

Figyelt kérdés
Amikor elaludtam, èreztem hogy felfelè megyek.. Ès ott volt fent egy óriási nagy gyűrű, ès ahogy közelítettem hozzá, úgy èreztem, hogy a lelkem elakarja hagyni a testemet.. Ès èreztem nagyon intenzív èrzès volt, de nem fájdalmat èreztem senem fèlelmet, csakhogy elakarom hagyni a testemet.. De nagyon erős volt.. Ès ez az egèsz nagyon gyorsan törtènt, nem tartott szerintem 1 percig sem.. De mikor felèbredtem mèg mindig èreztem, hogy a lelkem... Nem is tudom leírni ezt az èrzèst .. Sírni akartam.. Ki is jött a könny a szememből.. Mikor már felèbredtem már egy kicsit fèltem.. Köszönöm a válaszokat!
2015. máj. 7. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

A daganat vagy a szellem volna ijesztőbb?

Szerintem az első durvább.

Alvásparalízisre emlékeztet. Ne foglalkozz vele.

2015. máj. 7. 18:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendbeen van ! Koszi a valaszt
2015. máj. 7. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Én olyanokat soktam, hogy pl leesek a lépcsőn, és úgy ébredek fel, mintha pont akkor beesnék az ágyba
2015. máj. 7. 20:41
 4/5 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy képes vagy az asztrális utazásra. Olvass utána, ha érdekel, nem egyszerű téma!
2015. máj. 10. 19:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben :)
2015. máj. 13. 11:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!