Mit jelent az álmom? (kígyó)
Igazából nem félek a kígyóktól és álmomban sem féltem.
Két kígyóval (siklóval) álmodtam. Jó pár méter hosszúak lehettek,zöld alapon fekete csíkosak voltak. Az egyik a kapun belül volt,és olyan érzésem támadt,hogy ez a kígyó a hím és mintha a kivezető utat keresné. A másik a nőstény a tornácunk belső felében a sarokban volt,és mintha a párját keresné. Én nem féltem tőlük. Szóltam anyukámnak ne jöjjön ki,mert ő fél tőlük. Békén hagytam őket,gondoltam majd elmennek és bejöttem a házba. De mikor kimentem még ugyanúgy ott voltak. És elkezdtek közeledni felém. Nem féltem,de jobbnak láttam vmi fegyver után nézni,de semmit nem leltem magam körül hírtelen. Így elkezdtem hátrálni. De lemeredtem, és az egyik (azt hiszem a nőstény) már a lábam előtt volt és felágaskodott. Teljesen egy magasságban volt velem és " megmaradt". De ez nem biztos,csak az,hogy a halántékomhoz ért. Hideget éreztem. Semmi bajom nem lett,teljesen észnél voltam. Ekkor egy váratlan pillanatban apám megjelent,és egy hatalmas késsel ketté vágta őt aztán eldobta. Ekkor mintha a hím apám felé közeledett volna és szintén ágaskodott de megfogta,és őt is ketté vágta.
honnan tudtad, hogy hím és nőstény? ezt nem csak utólag tetted hozzá? A kígyó egyébként fallikus szimbólum.
Apád még nem akar elengedni a háztól, nem akarja, hogy férjhez menjél.
A két kígyó két utat, lehetőséget jelképez, amik közül választhatsz. Az, hogy zöldek és feketék, azt jelzi, hogy bármelyiket választod, ér majd siker is, kudarc is.
Az, hogy a hím ki akar menni, jelzi, hogy a te férfiasabb éned (mert akár férfi, akár nő az ember, van valami belőle mondig a másik nemből), elkívánkozik a családi fészekből (talán külföldre is.)
A nőstény, hogy a tornácon marad, az az éned másik fele: azt mondja neked: maradj itt, és itt keresd meg a sikert, a szerelmet, stb, mert ez a biztonságérzetedet növelné.
A bizonytalanságodat jelképezi, hogy anyádat hívod segítségül, illetve az is, hogy fegyverért nyúlsz.Hogy a nőstényfeléd megy és egy magasságba kerül veled, és megérint, azt jelenti, hogy ésszerűbb, ha az itthoni utat választod, mert ez valami miatt még tetszene is neked. Ezt jelzi, hogy a halántékodhoz ér.
Nem tudom, milyen a viszonyotok apáddal, de szerintem a családban valóságban is ő a kerékkötő, aki akadályozza, hogy a saját lábadra állj. Lehet, hogy azért, mert nem tart még elég érettnek ehhez, de az is, hogy önzőzik, hogy ha megöregszik, legyél te a támasza.
Ajánlom, beszéld meg apáddal, hogy saját életet szeretnél, vagy hogy önállóbb szeretnél lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!