Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Ilyen sem volt még, hogy ennyire emlékezzek egy álomra.

Nagyon hosszú, összetett volt.

Egy félig felépített ház, csak a falak állnak. Ott volt egy lány, aki ott a négy álló fal között átölelt. Aztán hirtelen egy vonaton voltam, nem utasszállító, hanem teherszállító. Nem tudtam megállítani a vonatot, nagyon gyorsan ment. Esett a hó. És az a lány mentett meg. Nem tudom pontosan hogy hogy. A Lánnyal bementünk egy ruhaboltba ahol wifit keresett. a jött egy kígyó a szájában egy pisztolyt hozott. Elszaladtunk és beleestünk a hóba.

Körülbelül ennyi. Tiszta víz voltam reggel. Ez mi lehetett? Mit jelenthet?

2015. máj. 4. 13:47
 1/4 A kérdező kommentje:
17/F
2015. máj. 4. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi lett volna ha fiú van az álmodban? Mást jelentene szerinted?
2015. máj. 4. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:

A hóba huppanás és a leizzadás összehúzható.

A kígyó és a fegyver, a félelmek megtestesítői, amik elől sikerrel el tudsz menekülni.

A lány a félkész házban egy még nem jól ismert, de akár alakulóban lehető valakire utalhat, aki szeretnéd ha oltalmazna. Esetleg melletted lenne és segítene átvészelni bizonyos szorongáskeltő eseményeket.

2015. máj. 4. 18:56
 4/4 A kérdező kommentje:

1: -.-

2: Köszi a választ! :)

2015. máj. 4. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!