Mit jelenthetett ez az álmom? (Szerintem van valami komolyabb jelentése, elég sok szimbólum megjelent)
Az egyik, amelyiknek talán van valami értelme:
Szóval egy hasonló szűk folyosón voltam:
Sétáltam, egyszer csak bal oldalt volt egy csörgőkígyó, de nem adott ki csörgő hangot, és tudtam, hogy nincsenek meg a méregfogai. De úgy betekeredve, fejét fenntartva rázta a farkát, ahogy szokták.
Nem mertem elmenni mellette, mert szűk volt a folyosó, visszafordultam, és kerestem egy másik utat. Találtam egy csigalépcsőt lefele. Elindultam, szintén ott volt a kígyó a lépcsőn lefele.
Nem tudtam mit csinálni, de mivel lejjebb volt a lépcsőn, ezért ráugrottam, és ahogy kinyírtam, felébredtem, de nem teljesen. Azt tudtam hogy otthon fekszem az ágyamban, de nem mertem megmozdulni, mert azt hittem, ott van még a kígyó, és nem tudtam, hogy megdöglött-e. Így eltelt kb. 10 mp, aztán végleg felébredtem.
Mit jelenthetett? Mert szerintem elég sok szimbólum megjelenhetett ebben az álomban.
Kedves Kérdező!
Szerintem ez azt jelenti, hogy egy elég nagy elhatározás (vagy valami új dolog) előtt állsz. Nem mersz lépni, mert van valami, amitől félsz. Illetve félsz a következményektől.
Viszont azt is tudod, hogy nem is kéne félni attól a bizonyos dologtól...
Ezt nem tudom jobban elmagyarázni...O_o XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!