Mit jelent az ha egy mostani szerelmemmel álmodom? FONTOS
Már 2 napja egy olyan fiúval álmodok,aki nekem nagyon tetszik de nyuszi vagyok vele elkezdeni beszélgetni.Még élőben sem beszélgettünk.Namost péntek este még csak annyit álmodtam vele kapcsolatban,hogy rámírt és én annak nagyon örültem.Aztán a szombat esti álomból csak annyi rémlik halványan ,hogy udvarias volt és egy társaságban ettünk és egymás mellett ültünk. Úgy ennyi rémlik.Igaz,mostanában rengeteget kattogok rajta,mert zavar ha más lány képeit belájkolja(k*rvákét).Meg az is az eszembe jutott hogy sejt valamit vagy tudja.Bár az első az nagyobb esélyes ,ugyanis csütörtökön elég sokszor felfigyelt rám meg pénteken is.Igazáből ő nem az fullkomoly,fullbeképzelt elkényeszettet városi nek olyan mint a.mostani fiúk(tiszetelet a kivételnek).Hülyeségben egy szinten vagyunk.(hallottam a barátaimtól)
Mit gondoltok? Előre is köszönöm!:)
16/L
Kedves Bollocks!
Igen önnek van igaza belátom de az a Snoop Dogg féle Menjahalálf...áraneálmodozzösszevisszatek**csög című könyvében van leírva pontosan a 420. oldalon a 3. bekezdésben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!