Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Pár napja álmodom a "titkos...

Pár napja álmodom a "titkos szerelmemmel". Miért?

Figyelt kérdés

Pár napja minden este Vele álmodom.

1.álom: elmegyünk fagyizni kettesben, annyira jó volt, hülyültünk, volt mikor mindketten elpirultunk...

2.: A nagymamámnál valami osztálytalálkozó-szerűség volt (... :D), leültünk a kanapéra ketten, becsuktuk az ajtót, - erre tisztán emlékszem- maga mellé le volt téve a keze, nekem az ölemben volt és mondta hogy:

- Nincs kinek megfogni a kezem.

Erre én megfogtam a kezét és elmosolyodtunk. Ezután a vállára hajtottam a fejem és megsimogatott, ezután én az arcához szerettem volna hozzáérni és megpuszilni -ekkor felébredtem, mert ahogy "megfogtam az arcát" beütöttem a falba a kezem...

Most annyira letört vagyok, mert sehogyan sem tudnám elérni... pedig szeretném vele felvenni a kapcsolatot -elmennénk fagyizni. :) Tudom hol lakik, el tudnék menni, de milyen az már... a számát nem tudom, semmilyen közösségi oldalon nincs fent... :'(

Segítsetek légyszíves! :'( 12L Ő 12F

2012. júl. 4. 14:54
 1/9 anonim ***** válasza:

"Most annyira letört vagyok, mert sehogyan sem tudnám elérni... pedig szeretném vele felvenni a kapcsolatot"

Na pont ezért álmodsz ilyeneket. Mi ebben a furcsa? :)

2012. júl. 4. 14:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Azért álmodsz ilyet, mert nagyon át szeretnéd élni ezt vele, a kölcsönös vonzalmat, szeretetet. Én is álmodtam hasonlót régebben, az ilyen álmok a legszebbek. :) Csak felkelni belőlük, az a rossz.
2012. júl. 4. 15:31
 3/9 anonim ***** válasza:
irj neki email-t, hogy szeretne-e fagyizni :)
2012. júl. 4. 15:51
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát igen...

Nincs meg az e-mail címe... :(

2012. júl. 4. 15:53
 5/9 A kérdező kommentje:

Elmentünk fagyizni, most értem haza! :))))))))))))

Ugyan nem kettesben, jött az egyik barátnőm is. Nem mertem egyedül elindulni, és nem is szerettem volna hazudni, hogy kivel megyek. (Nem mondhattam volna azt, hogy Vele, mert anyukám hülyeségnek (!) tartja ezt a járás dolgot. Ha esetleg összejönnénk.)A héten megismételjük legalább egyszer, de kettesben! :) (Ő puncs-citrom, én citrom-őszibarack) :)))))))))))))))))))

2012. júl. 4. 20:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Sok szerencsét! :)
2012. júl. 4. 20:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2012. júl. 4. 21:04
 8/9 anonim ***** válasza:
hajrá! :))))
2012. júl. 5. 13:59
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi! :) Holnap (vagy holnapután) megyünk megint kettesben! Meg valószínűleg kiülünk a Zagyva partra. :)

Hogyan valljam be neki? Ebben segítsetek még légyszi!

2012. júl. 5. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!