Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez az álom mire utalt?

Ez az álom mire utalt?

Figyelt kérdés
Este írtam egy cetlit (Ez állt rajta: XY gondol még rám? Szeret még? Én szerelmes vagyok belé?) és beraktam a párnám alá, mert állítólag álmomban megkapom rá a választ. Ezt álmodtam: haverom felkeresett, íjászkodtunk, beszélgettünk. Jól elvoltunk. Aztán öcsémmel meg unokatesómmal az utcán elbújtunk előle. Ő erre ránk hívta a rendőröket. Utána nem láttam többet. Aztán egy ismerős lánnyal kezdtem el lógni, elmentem hozzájuk. Vele jobban éreztem magam mint a volt haverommal. Akkor ez azt jelenti hogy elfelejthetem? Tehát ő sem akar már barátkozni? Én már nem szeretnék vele barátkozni.

2015. ápr. 10. 09:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért nem szeretnél már vele barátkozni többet?
2015. ápr. 10. 11:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez kicsit bonyolult. Ugyanis én olvastam valamit, miszerint ő az igazi, monogramra meg személyiségre is. De én nem tudnám vele elképzelni az életemet. Ezért én léptem ki a barátságból. Most meg a gondolata nem hagy nyugodni. Pedig már az utóbbi egy hónapban nagyon elegem volt belőle. Lehet az a baj hogy nem tisztáztam vele a dolgokat. De én már gyűlöletet érzek iránta. Lehet az is aggaszt hogy egy városban élünk. Vagy akár a súlyos depresszióm is lehet az ok.......
2015. ápr. 10. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem értem. Volt egy barátod, akire jóban-rosszban számíthattál, szeretni akartad hókuszpókuszok miatt, aztán rájöttél, hogy nem tetszik és most meggyűlölted?
2015. ápr. 10. 11:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Itt pont az a lényeg hogy szeretni nem akartam. Mert én nem állok készen kapcsolatra.
2015. ápr. 10. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!