Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Álmomban buliztam egy sráccal (akibe élőben is bele vagyok esve, de sajna nem vagyunk együtt, ő legutóbb azt mondta, csak barátként szeret, ezért én meg el se árultam mit érzek) emlékszem, értem jött, addig nyaggatott, h elmentem vele, egy szalmával megrakott szekéren fetrengtünk (ruhában) volt ott néhány barát is, úgy ittunk meg nevetgéltünk együtt, a barátok kérdezték a srácot, kibe szerelmes, erre ő rám nézett és már láttam a szemén, h engem fog mondani, én meg befogtam a tenyeremmel a száját és úgy kiabálta bele a tenyerembe a nevem, h engem szeret. iszonyat nagy örömöt éreztem, csak néztem a szemébe és láttam benne, h tényleg szeret. utánna megjelent édesanyám, cigivel a kezében, holott már 3 éve leszokott, jól le is szidtam, kérdezte, mit keresek itt, részegen, mindig bulizok, menjek haza azonnal. erre elindultam mellette, de fel is ébredtem...2015. ápr. 9. 15:40
2/2 anonim válasza:
Hát én nem értek ehez de laikusként azt mondanám hogy tudtadon kivül visszatartod valamivel a fiut hogy elmondja szeret pl.:úgy tünhet más valaki tetszik, illetve lehet hogy az anyukáddal van kapcsolatban ez az álom másodig részére utalna,például lehet hogy az anyukád nem örülne a kapcsolatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!