Mit jelenthet a folyamatos menekülés?
Figyelt kérdés
Legalább egy hónapja szinte minden álmomban előjön valahogy a menekülés motívum. Van, hogy csak vezetek egy autót a sivatagban, és az ég világon semmi bajom nincs, csak tudom, hogy na most menekülök. Meg van olyan is, hogy háború van, bombáznak én meg a házak romjai közt bujkálok, mert tudom, hogy valaki a városban rám vadászik és megöl ha megtalál.
Az egészben a legszebb, hogy így kapásból nem tudnék olyan részét mondani az életemnek, ahol menekülnék valami helyzet elől.
De akkor miért jön elő újra meg újra?
2015. ápr. 5. 11:32
1/1 anonim válasza:
A valami elől való menekülésről szóló álmok másik értelmezése szerint lehetséges, hogy Önt üldözi valami. Talán egy fontos döntés, amelyet halasztgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!