Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam az elmúlt éjjel, hogy felhívom az egyik barátnőmet, mert úgy éreztem bajban vagyok és menekülnöm kell-egy sötét utcán futottam eközben-. Mondott valamit a telefonba, de már nem emlékszem. Ezután megtámadtak. Éreztem, hogy a hátamnak/gerincemnek csapódik egy fából készült bot, majd egy pillanattal később a tarkómnak. Ezután elájultam és egy – kb. 60 négyzetméteres, kissé homályos – szobában ébredtem, ahol a fal mentén voltak elhelyezve fehér kórházi ágyak - kicsit zsúfoltan. 4-5 ember rám mosolygott, hogy felébredtem de nem szóltak semmit. Tudtam, hogy barátok között vagyok, biztonságban, de fájt mindenem.

Majd odajött hozzám az a srác aki megmentett, felültem és megnézte a hátamat, hogy minden oké e velem. majd a derekamig érő enyhén hullámos hajamat kezdte fésülni. Végig néztem magamon és észrevettem, hogy nincs rajtam ruha, de valamiért nem voltam zavarban előtte.

(A fiú aki segített ismerős volt. Sokszor álmodom vele, de az arcát soha nem látom.)

Ezután ébredtem fel. Fájt a hátam pont ott ahol megütöttek és a fejemet is éreztem.

2015. febr. 23. 20:19
 1/4 A kérdező kommentje:
(azt elfelejtettem írni, hogy a hajam rövidebb jóval mint az álmomban, de most épp növesztem)
2015. febr. 23. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Hat ha te fiu vagy akkor elegge buznyakos alom mar megbocsajs:D
2015. febr. 26. 15:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Még szerencse, hogy lány vagyok :)
2015. febr. 26. 19:19
 4/4 anonim ***** válasza:
akkor meg hülye :"D
2015. márc. 14. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!