Már 2x is álmodtam vele, de sosem sikerült. Mit jelent? Lent.
Figyelt kérdés
Először azt álmodtam, hogy egy uszodában vagyunk a fiúval aki régen tetszett, de már elváltak útjaink. Mrg akar csókolni, de lebukok a víz alá. Erre felemel és újra próbálkozik, de nem viszonzom és felébredek. Másodszor egy terrortámadásko egy nagy lépcső aljában katonaként ismerem fel. Meg akar csókolni amikor bombát dobnak hozzánk. Megvéd de felébredek. Mit jelent?2015. febr. 22. 10:21
1/6 anonim válasza:
Mi az hogy mit jelent... Te nem viszonzod.. Miért nem?
2/6 anonim válasza:
Ha megmarad egy álom, akkor elvileg azzal a felsőbb éned akar üzenni neked, és elvileg ez az álomképes jelrendszer ez mindenkinek egyéni, személyreszabott. Figyeld meg, hogy általában mi történik veled, ha ilyet álmodsz, mondjuk azt nemtom, pontosan le lehet -e szűrni belőle, meg hogy melyik részét kéne mire vonatkoztatni, milyen történésre. Amúgy az is lehet, hogy kíváncsi vagy rá, hogy milyen lenne vele csókolózni, de még nem tudod elképzelni. Keresd meg amúgy szerintem fb-n, ha tudod a nevét, meg hátha fönnvan, én kíváncsiságból ráírnék ám, kivéve, ha már nem tudnék ővele semmit sem elképzelni vele a jövőben, se barátság, se párkapcsolat szinten; amúgy én ilyen álomfejtegetős cucchoz nem értek, szal.. Amúgy meg lehet, h te is tetszettél neki, nemtom mondjuk gondoltál-e rá mostanában, vagy csak úgy előjött, hogy ott van az álmodban.
3/6 A kérdező kommentje:
Tetszettem neki azt tudom, adott valentin napi ajándékot, kézzel készítettet meg csokit, de aztán másik suliba kerültem.
2015. febr. 22. 10:47
5/6 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy esz a bűntudat,vagy valami hasonló, hogy ő is tetszett neked, de kihagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!