Miért álmodom mindig vele?
Figyelt kérdés
Volt egy legjobb barátom,akivel megromlott a kapcsolatunk,így már csak nagyon keveset beszélünk. Mielőtt nem romlott meg akkor is sokszor benne volt az álmomban,de így,hogy már nem olyan a kapcsolatunk,mint régen nagyjából minden nap benne van az álmomban,10 napja egyfolytában. Nem negatív,hanem mindig valami pozitív szerepet tölt be az álmomban és amikor felkelek,mindig boldog vagyok,mert jól esett amit az álmomban tett,viszont a való életben meg amikor rá gondolok akkor szomorúság és düh uralkodik el rajtam. Miért álmodom vele immár 10. napja?2015. ápr. 4. 12:59
1/9 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy ki kellene békülni?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem vesztünk akkoriban össze,csak szimplán lecserélt egy harmadik személy miatt,ezért elhanyagolt és megromlott a kapcsolatunk,de még most is egy hónapban 1-szer beszélgetünk.
2015. ápr. 4. 13:14
3/9 anonim válasza:
A szerelme miatt cserélt le?
Vagy mindig kifogást talált, hogy vele legyél?
Mikor, miért és kinek az ötletére találkoztok?
Jó vele lenni?
4/9 A kérdező kommentje:
Nem szerelem miatt cserélt le,hanem azért,mert talált egy másik barátot aki valószínűleg több újat tudott neki felmutatni,mint én,hiszen mi már több ideje jóban voltunk. Legalábbis ez az én gondolatom,hogy miért cserélt le. Aztán ők együtt mentek nyaralni meg minden,ami nekem nagyon fájt akkoriban. Nagyon ritkán találkozunk,utoljára 3 hónapja találkoztunk,én írtam neki,hogy jó lenne összefutni,az azelőtti találkozásunkat viszont ő vetette fel. És igen,én nagyon szeretek vele lenni,mert szinte ő az egyetlen akivel önmagam tudok lenni teljesen.
2015. ápr. 4. 13:35
5/9 anonim válasza:
Te mentél már vele nyaralni?
Nekik azonos a nemük?
És neked vele?
Miért nem írod meg neki, hogy hiányzik neked?
6/9 A kérdező kommentje:
Nem,még soha nem mentem vele nyaralni. Igen,azonos az ő nemük és az én nemem is azonos az övével,tehát mindannyian lányok vagyunk. Már írtam neki, és ő is nekem,hiányoznak a régi emlékek,de úgy érzem ez az ő részéről semmit nem jelenthetett,hiszen a kapcsolatunk azóta sem változott pozitív irányba. Én már sokszor próbáltam javítani a kapcsolatunkon, felhívtam,beszéltem vele a barátságunkról és akkor egy pár napig jobb lett,majd minden ugyanolyan rossz lett,mint előtte.
2015. ápr. 4. 13:54
7/9 anonim válasza:
Közel laktok?
A másik lánynak több pénze van?
Sokat szoktál lelkizni vagy dühöngeni, vagy erőszakoskodni?
8/9 anonim válasza:
Van barátod?
Szoktatok fiúkról beszélni?
Neki van barátja?
9/9 A kérdező kommentje:
Régen közel laktunk,de ő elköltözött. És amikor közel laktunk egymáshoz,akkor még nem voltunk jóban. Nincs több pénze,nagyjából hasonló az anyagi helyzetünk. Lelkizni nem szoktam sokat,mert nincs kivel,dühöngeni sem sokat,mert nem szeretem,ha valaki üvöltözik esetleg dolgokat tör össze,szóval én kerülöm a dühöngéseket. Erőszakoskodni sem szoktam. Nincs barátom,bár van egy fiú aki tetszik. Fiúkról nem nagyon szoktunk beszélni,csak ha szóba kerülnek,inkább arról szoktunk beszélni,hogy kivel mi történt az utóbbi időben amikor nem beszéltünk és neki sincs barátja,de a legutóbbi amiről tudok,hogy neki is van egy fiú aki tetszik.
2015. ápr. 4. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!