Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért nem álmodom vele, pedig...

Miért nem álmodom vele, pedig nagyon közel állt hozzám? Többi lent.

Figyelt kérdés
A közelmúltban meghalt egy nagyon kedves 40 körüli éveiben járó hölgy.Nem derült még ki, hogy öngyilkosság vagy gyilkosság áldozata lett. A Tisza vizében találtak rá, soha nem volt szomorú, életunt, barátjához utazott védékről egy nagy városba és másnap már nem volt utolérhető. Mint utólag kiderült, eltünt, majd később megtalálták a Tiszában, holtan. Nem lehet és nem is tudom elfogadni, hogy mi történhetett, hogy ilyen tratikus véget ért az élete.Bár sokat beszélünk róla, de álmodni még nem álmodtam vele!! Mi lehet az oka?

#tiszavize
2015. jan. 12. 18:36
 1/2 Legoman ***** válasza:
Az álom hasonlít egy filmhez. Minden elalvás van egy meghallgatás, ezáltal dönti el az elméd, hogy kit tegyen be az álmodba, akivel áttudja neked adni az üzenetét. Valószínűleg nem történt, még olyan esemény veled, amiért a hölgyet kellett volna használnia az álmodnak, hogy tudasson veled dolgokat, vagy tanácsot adjon ezáltal. :)
2015. jan. 12. 20:01
 2/2 anonim válasza:
Ha tényleg szeretnél vele álmodni, annyit tehetsz, hogy az elalvás előtti pár forgolódós percben gondolsz a régi emlékeidre róla, pár régi sztorira, amit együtt éltél át vele. Nekem ez általában bejön. De az álmot irányítani is lehet. Én majdnem mindig képes vagyok formálni, építeni az álmaimat. Arcokat adok a szereplőknek, beleszólok az eseményekbe, a fizika törvényeibe...stb.
2015. febr. 4. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!