Állandóan egy fiú ismerősömről álmodom, miért? (Bővebben lent)
:) Tetszik neked? Vagy csak azzal az egy fiúval szoktál beszélgetni és akkor álmodban is ő jön elő. :D
Hát vagy beszélgess vele és akkor majd megutálod, vagy a barátod lesz. :) Zavarba ne legyél egyáltalán, egy olyan dologról van csak szó ami a te fejedben létezik és ő nem tud róla, hogy te vele álmodtál. :)
Az álmot én úgy tudom leállítani, hogy olyat teszek álmomban amit egyébként nem tennék. :D Gyerek koromban volt egy olyan álmom, hogy este van és nincs otthon senki. Én az udvaron voltam, de a házban égett a villany és valaki mégis volt bent. :D Nem tudom hányszor álmodtam ezt, de egyszer fogtam és bementem a házba. Aztán nem tudtam meg soha ki is volt bent, mert többet ez nem jött elő. :D
Én is álmodtam már többször egy fiú ismerősömmel, és az én esetemben ez azt jelentette, h többet kellet vele beszélgetnem, mert gondjai voltak. De mi amúgy is jóban voltunk.
Másik esetben pedig egy olyan fiúról álmodtam,aki a sulinkba járt, és utána összebarátkoztunk, mert ő is ugyanazt a szakkört választotta. :D
Am 1-es jól mondta, ne legyél zavarba emiatt, ő nem tudja.
Nekem magától megszűnt, szerintem neked is megfog, ha rájössz h miért van ez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!