Miért álmodom állandóan az 5 éve elhunyt kutyámmal?
sokat megjelenik álmomban, leginkább jó hangulatúak ezek az álmok, orulunk egymásnak.
vagy csak egy árnyalatnyit nyomasztó hogy jééé, újra itt van? hogyhohy "felébredt a kómából"?
egyébként 15 évesen hunyt el ésnagyon szerettuk egymást.
vajon vissza-visszajár hozzám álmomban vagy ezek csak az emlékeim maradványai?
Gondolom, nagyon sok emlék fűz hozzá, kötődtél hozzá érzelmileg és hiányzik neked.
Az álmaink a tudatalattink nyelve, még ha többnyire szimbolikus formában is. Szerintem ha gyakran megjelenik álmaidban a kutyád, akkor valószínűleg tart még nálad annak a feldolgozása, hogy már nincsen veled.
azért beszélek róla emberként mert testvéremnek tekintettem. gyermekkoromban végig velem volt.
uccsó ha ez a feldolgozás része hát elég sokáig tart ez... talán "beteges"
# 4
Én nem látok ebben semmi "betegeset". 15 évig az életed része volt, szerintem akkor is természetes, hogy álmaidban megjelenik, ha rég megbékéltél azzal, hogy már az örök vadászmezőkön van.
Ha meg ráadásul jó hangulatúak ezek az álmok, "örültök egymásnak", akkor mi lenne ezzel a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!