Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van az, hogy egy emberre...

Miért van az, hogy egy emberrel álmodom, akit csak látásból ismerek és mégis beszél hozzám?

Figyelt kérdés

Nem ez az első álmom vele. Volt hogy szólongatott, volt hogy tanácsot adott. Látni nem láttam, de a hangjáról felismertem. (most telefonbeszélgetést álmodtam)

Veletek volt már ilyen?

2014. márc. 23. 16:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Volt persze. Nem ismertem. De megjegyeztem. Mint ahogy a legtöbb álmomat. Àlltalában menekülök és félek. De szerintem amíg valami érdekeset nem hallasz tudd be az ösztönös szimpátiának. :)
2014. márc. 23. 17:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Érdekeset? Mint például?
2014. márc. 23. 18:51
 3/3 hgr10 válasza:

A agyunk a mindennapi dolgokat tárolja.

Az álmoknak jelentősége abban rejlik, hogy az álmunkban a minket foglalkoztató dolgok jelennek meg.Akár a tegnapi álom is megjelenhet ma ha izgat minket ezek a visszatérő álmok. Ez gondolkodás nélkül nem megy tehát ha álmodunk nem alszunk.

2014. ápr. 8. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!