Miért álmodtam ilyet? Mégis Ő kell nekem? SOS!
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy álmodtam tegnap éjjel egy fiúval (C) aki bevallotta nekem, hogy tetszek neki.(ez tényleg megtörtént) Én egy másik fiúba vagyok szerelmes (B), ezért szakítottam a barátommal(A), mert ő erőltette ezt a kapcsolatot.. előtte is ebbe a másik fiúba(B) voltam szerelmes, de most ez az álom bezavart. Annyi történt az álomba, hogy páran elmentünk valahova (nem ismertem a helyet) és akkor (C) szomorú volt és ült egyedül. Én leültem mellé, tök jót dumáltunk és közel hajolt és majdnem megcsókolt, csak felébredtem. Akkor rendesen éreztem azt a fura érzést mint amikor először csókolóztam. (olyan "izzik a levegő, pillangók a gyomorban" érzés volt) Jelent ez valamit? Meg kéne próbálnom vele hátha működne? Vagy semmi jelentősége nincs?2013. dec. 22. 18:06
1/8 anonim válasza:
Hát csak akkor ha (D)-nek az anyósa (E) jóban van (K)-val, mert különben jön (O) akinek az apjának[(Z)-nek]az egyik ismerőse (Q) ismeri (Y)-t és ha ő szól (T)-nek akkor nagy baj lesz ,mert (V) mérges lesz (N)-re.
4/8 anonim válasza:
Nagyon bonyolult álom lehetett. én nem értem, hogy mat akarsz ezzel a kérdéssel? :-D
5/8 anonim válasza:
Hello, hagyd őket a francba, én vagyok D, a következő.
6/8 anonim válasza:
Kérdező, teljesen mindegy, neked még úgyis egy csomó krapekod lesz.
7/8 besenyőpistabácsi válasza:
Nincs semmi gond, az álom be fog teljesülni! A, B, C és D egszerre lesznek szomorúak! Az sem biztos, hogy egy időben, de az sem, hogy egy helyen, de te ott leszel abban a pillanatban, ahol akkor vagy! Tudomást fogsz szerezni minden szomorúságról, de te légy vidám, mert minden valóra válik, csak hidd el önmagadnak, hogy te vagy!
8/8 anonim válasza:
Ha azt álmodod, hogy leugrasz a hídról és repülsz, akkor megpróbálod hátha igaz, működik? Vagy semmi jelentősége nincs?
Ez ugyanilyen.
Boldog karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!