Nagyot furcsát álmodtam. Szinte mindig emlékszem az álmaimra, elmondhatom, hogy elég sok bizarr jelenetet éltem már át, de ilyet még soha. Szerintetek?
Egyik pillanatban még egy teljesen hétköznapi jelenet volt: ismerősökkel viccelődtünk a szobában. Ez tartott egy ideig, kellemesen társalogtunk, amikor hirtelen a semmiből jött egy villanás: elfehéredett körülöttem minden, és egy furcsa dallam visított a fülembe. Álmomban azt hittem, hogy konkrétan meghaltam. Hosszú másodpercekig tartott ez: nem láttam semmit, csak a fehérséget, mintha megvakultam volna, közben végig szirénaként visított az a - amúgy nem ijesztő, csak szörnyen hangos - dallam. Az ijesztő az volt, hogy nem tudtam ebből az állapotból szabadulni. Aztán váratlanul felébredtem.
A telefonom le volt némítva, amúgy sem ilyen a csengőhangom. Semmi olyan külső ingert nem tudok elképzelni, ami okozhatta volna ezt.
Emlékszel a zenére?
Keresd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!